Workshops i Yoga – Stockholm

Mini-workshop: Sparkling Funky Fridays – 1 Dec

Börja helgen med yogainspirerad dans, slappna av i härlig yoga och skaka loss i groove! Fyra fredagar ... Läs mer

KAP – Kundalini Activation Process – “Öka din livskraft” – 2 dec 2023 & 18 feb 2024

YogaMana är så glada att kunna presentera en av de just nu mest uppmärksammade självläkningsmetoderna - KAP. ... Läs mer

Yin Yoga och Elementens teori – fördjupning i 
Element Metall och Vatten – Sön 3 dec kl. 10-13

Rensa ut för ny kraft och inspiration. Sakta ner för vila, stillhet och reflektion. Varmt välkommen till denna ... Läs mer

Power, Love & Yogini Yoga – ”The light and dark feminine”med Lou Åberg – Lör 9 dec kl. 11-16

Power, Love & Yogini Yoga - en initiering i de yogiska gudinnornas kraft & kärlek! Varmt välkommen till ... Läs mer

Profylax med partner/stödperson – Sön 10 dec kl. 10-13

Baserat på metoden ”Föda utan rädsla” erbjuder vi nu en fantastisk 3 timmars workshop för dig och ... Läs mer

Helande Klanger i Advent med Annika Lynton – Lör 16 dec kl. 13-15.30

Vi är så glada över att ”Helande Klanger i Advent” med magiska Annika Lynton är tillbaka på ... Läs mer

Gongbad – Ljudresa som läkning – Sön 17 dec kl. 10-13

Välkommen till ett härligt gongbad på YogaMana Center, Sibyllegatan 67. Detta är en förmiddag för att ladda ... Läs mer

Live, Love & Hatha Yoga – Workshop med Malin Sävstam 27 Jan 2024

Välkommen till en uppdaterad “favorit i repris” – en yogaworkshop som rullat i Stockholm sedan 2019 med ... Läs mer

Yin Yoga och Elementens teori – fördjupning i Element Trä och Eld – Sön 21 april kl. 10-13 2024

Väck din kreativitet och din expanderande kraft. Bjud in ljuset, glädjen och kärleken! Varmt välkommen till denna workshop ... Läs mer


Yoga workshops i Stockholm 2022

YogaMana Östermalm i Stockholm erbjuder regelbundna utvecklande workshops (ofta på helger) i bland annat MediYoga, Medicinsk Yoga, restorative yoga, Soundhealing och gongbad. Dessa hålls i vår större, harmoniska och vackra yogastudio på Sibyllegatan 67 på Östermalm i Stockholm. Alla kurser och klasser har fokus på olika teman men där den röda tråden alltid är att stärka kroppens självläkning. YogaManas fokus har sedan 2010 varit självläkning med fokus på lugn och terapeutisk yoga för återhämtning.

Våra utvecklande och avstressande yoga workshops passar för både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Alla är välkomna till oss för att lära sig mer om vad yoga kan göra för kroppen ellr fördjupa sig i exempelvis meditation eller andra självläkningsverktyg. Läs om våra workshops här.

Vi vill vara din trygga plats i vardagen! Har du längtat efter att få fördjupa din yoga utan att bli lärare? Vill du hitta nya metoder för avslappning och återhämtning? Vårt fokus är att med en längre workshop inspirera dig på ett sätt som leder till positiva förändringar i ditt liv. Hos oss får du verktyg som gör att du kan lära dig mer om ett specifikt område inom tex yoga, meditation eller sound healing.

En workshop i yoga och meditation sker på plats i vår studio på Östermalm i Stockholm eller online. Alla workshops leds av erfarna och utbildade yogalärare. Att delta på någon av YogaManas workshops är ett magiskt sätt för kroppen att varva ner, samla kraft och lära sig något nytt. Rulla ut yogamattan, varva ner och hitta lugnet med exempelvis en workshop såsom gongbad.

Workshops i yoga – vårt utbud

YogaMana samarbetar med kända och välutbildade yogalärare från hela världen för att kunna erbjuda nytänkande och utvecklande workshops för nya och befintliga kunder. Några exempel på workshops som du kan gå på YogaMana:

Workshops i kundaliniyoga och Medicinsk Yoga

Hos oss leder erfarna kundaliniyogalärare såsom ex Kristina Kumlin, Sophia Göth, Maya Fiennes m.fl workshops i kundaliniyoga. I våra workshops inom Medicinsk Yoga och MediYoga hittar du lärare såsom Ulf Wallgren, Madeleine Wilhelmsson m.fl. I dessa workshops i kundaliniyoga och medicinsk yoga lär du dig effektiva verktyg i hur vi får tillgång till våra läkande förmågor. I YogaManas workshops på Östermalm i Stockholm fyller du alltid på med livskraft, energi och lugn.

Gongbad

Gongbad på Östermalm är kanske våra mest uppskattade och populära workshops. Gongen är känd för att kunna balansera kropp och sinne på djupet och stärka kroppens självläkande förmåga. Här laddar vi på med energi och kraft och forskning visar resultat på cellnivå efter bara 20 min gongavslappning. Du vilar till ljudvibrationer – en läkande och helande form av soundhealing.

Restorative Yoga Workshops Stockholm

I Restorative yoga workshops vilar du länge i sköna positioner – ca 5-15 minuter där kroppen är fullständigt uppstöttad av propps såsom block, kuddar, filtar m.m. Restorative yoga workshops kallas även för sömnyoga workshops och är kända för att fylla på med ny kraft och vara enormt avstressande. YogaManas Restorative Yoga Workshopa leds av bland annat Sarah Jonsson och Anna f Åhlgren. Restorative Yoga Workshops är 3 timmar för dig som vill slappna av på ett läkande plan och få återhämtning och ny flödande energi i hela systemet.