Workshops i Yoga – Stockholm

Gongbad – Ljudresa som läkning – Sön 2 jun kl. 12.30-15.30

Välkommen till ett härligt gongbad på YogaMana Sigtunagatan 8. Detta är en stund för dig att ladda ... Läs mer

KAP – Kundalini Activation Process – “Öka din livskraft” – 8 jun kl. 12-15

YogaMana är så glada att kunna presentera en av de just nu mest uppmärksammade självläkningsmetoderna - KAP. ... Läs mer

Mini-workshop: Sparkling Funky Fridays – 14 jun, 6 sep, 4 okt, 1 nov & 6 dec

Börja helgen med yogainspirerad dans, slappna av i härlig yoga och skaka loss i groove! Sex fredagar ... Läs mer

Awakening Abundance — Workshop with Maya Fiennes — June 30 at 10-12.30

You can join this workshop at YogaMana in Stockholm or online on zoom.  Join us on a ... Läs mer

Boosta ditt lymfsystem – Sön 6 okt kl. 12.30-15.30

Varmt välkommen till en givande Workshop för att boosta ditt lymfsystem tillsammans med erfarna och populära hälsogurun ... Läs mer

Live, Love & Hatha Yoga – Workshop med Malin Sävstam – Lör 24 aug & 16 nov

Välkommen till en “favorit i repris” – en yogaworkshop som rullat i Stockholm sedan 2019 med inspirerande ... Läs mer

Triyana Buddistisk Meditation med Lama Chimey – Lör 31 aug kl. 12-15

Vi är så glada att kunna presentera en spännnade och djupdykande workshop i Triyana Buddhistisk Meditation med ... Läs mer

Sjukt frisk med Jenny Ström – 14 sep, 8 dec & 22 mar

Välkommen till en inspirerande workshop med Jenny Ström om läkning och hur vi kan leda oss själva ... Läs mer


Yoga workshops i Stockholm 2024

YogaMana Östermalm och i Vasastan i Stockholm erbjuder regelbundet utvecklande workshops (ofta på helger) i bland annat MediYoga, Medicinsk Yoga, Restorative yoga, Soundhealing och gongbad. Dessa hålls i våra harmoniska och vackra yogastudios på Sibyllegatan 67 på Östermalm och Sigtunagatan 8 i Vasastan i Stockholm. Alla kurser och klasser har fokus på olika teman men där den röda tråden alltid är att stärka kroppens självläkning. YogaManas fokus har sedan 2010 varit självläkning med fokus på terapeutisk yoga för återhämtning.

Våra utvecklande och avstressande yoga workshops passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Alla är välkomna till oss för att lära sig mer om vad yoga kan göra för kroppen eller fördjupa sig i exempelvis meditation eller andra självläkningsverktyg. Läs om våra workshops här.

Vi vill vara din trygga plats i vardagen! Har du längtat efter att få fördjupa din yoga utan att bli lärare? Vill du hitta nya metoder för avslappning och återhämtning? Vårt fokus är att med en längre workshop inspirera dig på ett sätt som leder till positiva förändringar i ditt liv. Hos oss får du verktyg som gör att du kan lära dig mer om ett specifikt område inom tex yoga, meditation eller soundhealing.

Alla workshops leds av erfarna och utbildade yogalärare. Att delta på någon av YogaManas workshops är ett magiskt sätt för kroppen att varva ner, samla kraft och lära sig något nytt. Rulla ut yogamattan, varva ner och hitta lugnet med en workshop, exempelvis gongbad.

Workshops i yoga – vårt utbud

YogaMana samarbetar med kända och välutbildade yogalärare från hela världen för att kunna erbjuda nytänkande och utvecklande workshops för nya och befintliga kunder. Några exempel på workshops som du kan gå på YogaMana:

Workshops i kundaliniyoga och Medicinsk Yoga

Hos oss leder erfarna kundaliniyogalärare såsom Kristina Kumlin, Maya Fiennes m.fl workshops i kundaliniyoga. I våra workshops inom Medicinsk Yoga och MediYoga hittar du lärare såsom Ulf Wallgren, Madeleine Wilhelmsson m.fl. I dessa workshops i kundaliniyoga och medicinsk yoga lär du dig effektiva verktyg för hur vi får tillgång till våra läkande förmågor. I YogaManas workshops på Östermalm och i Vasastan i Stockholm fyller du alltid på med livskraft, energi och lugn.

Gongbad

Gongbad på Östermalm och i Vasastan är kanske våra mest uppskattade och populära workshops. Gongen är känd för att kunna balansera kropp och sinne på djupet och stärka kroppens självläkande förmåga. Här laddar vi på med energi och kraft och forskning visar resultat på cellnivå efter bara 20 min gongavslappning. Du vilar till ljudvibrationer – en läkande och helande form av soundhealing.

Restorative Yoga Workshops Stockholm

I Restorative yoga workshops vilar du länge i sköna positioner – ca 5-15 minuter där kroppen är fullständigt uppstöttad av propps såsom block, kuddar, filtar m.m. Restorative yoga workshops kallas även för sömnyoga workshops och är kända för att fylla på med ny kraft och vara enormt avstressande. YogaManas Restorative Yoga Workshopa leds av bland annat Sarah Jonsson. Restorative Yoga Workshops är 3 timmar för dig som vill slappna av på ett läkande plan och få återhämtning och ny flödande energi i hela systemet.