DSCF3683

Marie Androv

Marie Androv är terapeut och lärare i MediYoga (utbildad av Göran Boll) med fördjupning i Mindfulness (Sara Emilionie), certiferad mindfulnesslärare vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center och Ayurvedisk livsstilscoach (Dr Sangeeta Balaprakash). Hon har en tidigare karriär som kommunikationsansvarig på KTH och journalist i Washington D.C.

Marie har varit föreståndare för MediYoga Institutet i Stockholm, där hon även ledde klasser i metoden Mindfulness och MediYoga, både på Institutet och företag. Under flera år var hon ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid Institutet. I egen regi har hon har utvecklat metoden Självtrygg vid depression, utmattning och ångest som integrerar Andning, Ayurveda, MediYoga och Mindfulness. Marie har även fördjupat sig i pranayama – andningsövningar – och medveten andning för Sara Granström, Sudir Tiwari och Anders Olsson.

Marie är utbildad Ayurvedisk livsstilscoach (Dr Sangeeta Balaprakash m.fl) samt certifierad mindfulnesslärare (Jack Kornfield m-fl) .

”Balans för hela människan är ledstjärnan i min praktik. Jag tror starkt på att var människa vet bäst vad som är rätt för sig. Min intention som lärare är att skapa en trygg plats att tillåta och utforska saker som de är och odla medkänsla med sig själv.”

Hos YogaMana är Marie aktuell med klassen ManaYoga – Funktionell Medicinsk Yoga på Sibyllegatan 67 på måndagskvällar kl. 18.00-19.15.
Marie undervisar även i Ayurveda på Själväkningsterapeutprogrammet STP. Läs mer om utbildningen här.

Fler Lärare & Terapeuter