DSCF2636-2-2

Malin Lemchen erbjuder tjänster som doula, profylax, förlossningsförberedelse, gravidmassage, gravidyoga och motherblessings. Malin finns för dig och din partner eller stödperson och lyssnar för att ge er det stödet som just ni vill ha och alltid på era villkor.

”Jag är en person med stor nyfikenhet och mycket känsla. Jag har en lång erfarenhet inom träning och hälsa som ligger till grund för mitt intresse för att doula. Graviditet och födande är hälsa för mig och en tid som ska omfamnas av fysisk rörlighet och tankens kraft. Jag har en passion för kvinnan, hennes kraft och förmåga att föda. Jag är starkt övertygad att om du som kvinna får möjligheten att känna dig trygg, ha tillit till din kropp och har rätt människor runt dig har goda förutsättningar att få en fin och stark förlossningsupplevelse. Jag tror på ett starkt födande på din villkor omgiven av trygghet och kraft. Ibland behövs det lite arbete, tips och stöd för att komma dit men det kan å andra sidan ge dig den upplevelse du längtat efter samt fina minnen att bära med dig.”

För frågor eller för att boka profylax, förlossningsförberedelse, gravidmassage, gravidyoga eller motherblessings kontakta Malin på malin@lemchen.se eller 070-339 01 47.

På YogaMana är Malin under hösten 2023 aktuell med Gravidyoga på Sigtunagatan 8 på onsdagar kl. 16.15-17.15 och på Sibyllegatan 67 på torsdagar kl. 18.15-19.30 samt klassen Stärkande Kvinna på Sibyllegatan 67 på torsdagar kl. 17.00-18.00.

Välkommen!

Fler Lärare & Terapeuter