Välkommen till fyra härliga timmar som stärker dig och en partner/stödperson mentalt och fysiskt inför födandet! 

Denna workshop är den perfekta kombinationen av metoden Föda utan Rädsla och effektiv praktisk profylaxträning strösslad med erfarenhet och inspiration från doula och gravidyogalärare Malin Lemchen.

Under dagen går Malin igenom Föda utan Rädslas verktyg och förbereder er som team på allra bästa sätt. Hon går även igenom födelsepositioner för ett aktivt och effektivt födande som avlastar och verkar smärtlindrande.

Vi går även igenom hur en partner/stödperson kan känna sig trygg och därmed stötta på bästa sätt under födseln med lugn, guidning, tryck och massage. Alla övningar som lärs ut under dagen syftar till att skapa balans och lugn genom hela födandet.

Dagen avslutas med en guidad meditation som stärker er som par.

Malin har ett holistiskt synsätt på födandet och utgår från kroppen egna förmåga att föda där hon ger tips och råd hur ni kan hjälpa kroppen och barnet genom att exempelvis öka frisättningen av Oxytocin.

ATT FÖDA UTAN RÄDSLA!

Jag är en person med stor nyfikenhet och mycket känsla. Jag har en lång erfarenhet av att arbeta med hälsa och träning något som blev grunden för mitt stora intresse – att doula. Graviditet och födande är hälsa för mig. Det är även en tid i livet som bör genomsyras av fysisk rörlighet liksom att använda sig av tankens kraft. Jag har en stor passion för kvinnan, hennes naturliga kraft och egen förmåga att föda. Jag är mån om att du som kvinna ska få möjlighet att känna dig trygg, ha tillit till din kropp samt ha rätt människor runt dig för att du ska få en så fin och stark förlossningsupplevelse som möjligt. Jag tror på ett födande på din villkor där du är omgiven av trygghet och kraft. Ibland behövs det lite arbete, tips och stöd för att komma dit, men jag vet att det går. Jag finns här för dig och er som par.

– Malin Lemchen, doula, gravidyogalärare och ambassadör för metoden ”Föda utan Rädsla”

Denna workshop går vid tre tillfällen:
Lördag 28 septemer 2024 kl 12.00-16.00 på Sigtunagatan 8 – BOKA HÄR
Lördag 26 oktober 2024 kl. 12.00-16.00 på Sigtunagatan 8 – BOKA HÄR
Lördag 30 november 2024 kl. 12.00-16.00 på Sigtunagatan 8 – BOKA HÄR

Plats: Sigtunagatan 8
Pris
: 2950 kr/workshop och par
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.
Frågor: info@yogamana.se

Varmt välkomna! 


  • 2950 kr/par

  • 28/9, 26/10 & 30/11

Boka workshop

Fler av våra Workshops