030A0668

Madeleine Wilhelmsson

Madeleine Wilhelmsson: är yogaterapeut, grundare av YogaMana på Östermalm i Stockholm liksom till livsstilskonceptet och yogaformen ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

Madeleine är programansvarig för Självläkningsterapeutprogrammet STP som lanserades våren 2021.

Madeleine har en bakgrund som civilingenjör i Industriell Ekonomi, har tidigare arbetat inom marknadsföring och har sedan år 2010 arbetat som yogaterapeut med grupper, enskilda sessioner, föreläsningar om stress och utmattning på arbetsplatser, i skolan och inom vården.

Madeleine syns ofta i våra största dagstidningar där hon visar Funktionell Medicinsk Yoga s.k. ManaYoga®. Se flera mediaklipp med Madeleine här.

“Yoga är det kraftfullaste jag har provat när det gäller att hitta ett inre lugn, vilket är en förutsättning för att kunna lyssna inåt, förändra och våga ta sina egna vägar. Du har en otrolig potential inom dig själv att kunna leva exakt det livet som du drömmer om. Yoga och meditation hjälper dig på vägen. Jag önskar dig kraft, styrka och många långa djupa andetag – var rädd om dig själv – du är det viktigaste du har! 

Sagt om yogakurs med Madeleine: “Väldigt fin kurs, suveräna instruktioner och ledning av dig. Gillar att du på ett unikt sätt säger “du” i instruktionerna under klassen och själv är mycket närvarande” – Therese Alshammar

Madeleine har egen erfarenhet av att läka från utmattning, underfungerande sköldkörtel och whiplash med hjälp av yogan. Madeleine leder bland annat YogaManas populära yogaretreats och håller föreläsningar och workshops på teman som stresshantering och sköldkörtelhälsa. Madeleine erbjuder även yogisk terapi, enskilda sessioner och stresshantering. Läs mer här.

Vill du komma i kontakt med Madeleine maila på madeleine@yogamana.se

Läs mer om Madeleine här eller se mediaklipp här.

Fler Lärare & Terapeuter