DSCF3268-2

Jenny Hagman

Jenny Hagman är f.d. golfproffs och jobbar idag som mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap. Jenny har jobbat som coach i över 20 år och har i sin bakgrund en civilekonomexamen och har gått flera coach-och tränarutbildningar. Hon har synts i tidningen Svensk Golf som en del av golfskolan och i den del som heter Toppform och hon har också synts i tidningar såsom Chef, Amelia och i Expressen där hon delar med sig av övningar och råd för att lära sig hållbar prestation och välmående.

Jenny har även arbetat som VD och marknadschef inom näringslivet och föreläser ofta hos både företag och föreningar. Jenny’s verksamhet syftar till att få människor att må och fungera bra och som ett led i den riktningen driver Jenny även sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden där du hittar över 77 avsnitt med kända gäster från idrott, hälso- och företagsvärlden. 2018 kom hennes första bok ut ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare”.

På YogaMana Studio håller Jenny sessioner inom Mental Coaching. Läs mer om sessionerna här.

Under hösten 2023 håller Jenny även Funktionell Medicinsk Yoga – ManaYoga® på Sigtunagatan 8 på tisdagar kl. 12.00-13.00 och på torsdagar kl. 18.00-19.15.

Fler Lärare & Terapeuter