DSCF3666-2

Christina Mattsson är utbildad Dip. Näringsterapeut vid College of Naturopathic Medicine i London. Christina brinner för att stötta människor att finna balans med sin hälsa.

Näringsterapi och funktionsmedicin är evidensbaserad. Christina använder vetskapen om hur kroppen fungerar och för att rätta till obalanser i kroppen för att på ett naturligt sätt uppnå optimal hälsa hos sina kunder.

Funktionsmedicinen är holistisk och tittar på hela människan inklusive livsstil och genetik. Vill du veta mer om funktionsmedicin https://www.ifm.org

Det kan vara svårt att göra förändringar i livet, men en ändring i vardagen kan till slut leda till en livsförändring som i sin tur kan leda till den bästa versionen av sig själv. Varje individ är unik och varje plan skräddarsys för att passa individens livsstil, situation och mål.

“Jag är imponerad av kunskapen och erfarenheten som Christina har. Hon använde sig av ett analytisk och professionellt tillvägagångssätt när hon hjälpte mig. Jag blev sedd som en individ – desperat för att få hjälp – och jag kände mig trygg och optimistisk redan efter första mötet. 

Den här processen var vägen tillbaka till ett normalt och balanserat liv för mig. Ett liv utan magsmärtor. Det var värt varenda timma och krona!

Jag är otroligt tacksam för Christinas hjälp. Jag vet att hon förändrar liv, hon förändrade mitt. Jag lärde mig så mycket om min kropp på vägen och det här kommer jag aldrig att glömma.” – Thomas, IBS

Näringsterapi och funktionsmedicin är för dig som söker vägen till optimal hälsa och den bästa versionen av dig själv. Det är för dig som söker hållbara resultat och en förändring på riktigt.

Kontakt för att boka 0721 694796 / christina@rootsnutrition.co.uk

Varmt välkommen!

På YogaMana Studio föreläser Christina om Näringsterapi och Funktionsmedicin på utbildningen till Självläkningsterapeut. 

Fler Lärare & Terapeuter