YogaManas pressrum

YOGAMANA EXPANDERAR 1 SEP 2023

YOGAMANA EXPANDERAR 1 SEP 2023

1:e september 2023 slår dörrarna upp till YogaManas tredje yogastudio på Sigtunagatan 8 invid Vasaparken i Stockholm. YogaMana har sedan starten 2010 haft ett unikt fokus på självläkning och lugna yogaformer där det självläkande andetaget är den röda tråden.

YOGAMANA EXPANDERAR – PRESSMEDDELANDE SEP 2023

Öppet-hus invigning sker fre 1/9 kl 16-20. Ingen föranmälan.

Press- och influencer-frukost hålls tors 7 sep kl 07.30-08.45 för anmälan: emma@yogamana.se

I samband med expansionen i Vasastan lanseras ett nytt unikt samarbete med den uppmärksammade storytelling-ai-konstnären Angelina Milajki. Mer om Samarbetet.

YOGAMANA x MILAJKI – AI MÖTER YOGA

I ett nyinrett Self Healing Room i den nya studion på Sigtunagatan skapas inför expansionen en pop-up-yoga-art-installation av Milajki x YogaMana. Rummet tar besökaren in i en färgsprakande drömvärld där flertusenårig energimässig kunskap tillåts möta modern teknik.

YogaMana grundare Madeleine om samarbetet: Jag är oerhört tacksam över vårt nya samarbete med konstnären Angelina Milajki och den fantastiska pop up-utställningen som nu skapas i vårt Self Healing Room på Sigtunagatan. Tillsammans vill vi bjuda in våra kunder till en spännande inre resa mot lugn och expansion. Angelinas konst och interaktiva miljöer i kombination med våra verktyg för välbefinnande skapar en helt ny typ av återhämtning där nuet tillåts möta framtiden. Tillsammans vill vi sprida färgsprakande harmoni, kärlek och inre kraft på ett nytt, spännande och transformerande sätt.

Konstinstallationen YOGAMANA X MILAJKI visas för första gången i samband med YogaManas invigning fredag 1/9 kl 16-20. 

YOGAMANA x MILAJKI - AI MÖTER YOGA

PRESSEVENT YOGAMANA x MILAJKI

PRESSEVENT YOGAMANA x MILAJKI

Press eller influencer?
Varmt välkommen att fira öppningen av YogaMana Sigtunagatan 8 med chakrayoga och frukost torsdag den 7 sep.

För inbjudan till presseventet: emma@yogamana.se

För PR och pressrelaterade frågor: malin@missmyagi.se

Läs mer om samarbetet YOGAMANA X MILAJKI här.

OM YOGAMANA

YogaMana erbjuder sedan 2010 ett helhetskoncept inom självläkning med en bas i lugna och terapeutiska yogaformer. Mottot har sedan starten varit att sprida enkla och forskningsbaserade verktyg för självläkning till allmänheten.

YogaMana är uppmärksammade för sin hälsoutbildning STP® till certifierad självläkningsterapeut där forskare, läkare och näringsterapeuter och yogalärare tillsammans utbildar i livsstil.

YogaMana finns i vackra harmoniska lokaler på tre adresser i centrala Stockholm på Östermalm och i Vasastan: Sibyllegatan 67, Danderydsgatan 2 och Sigtunagatan 8. Läs om YogaManas utbud här.

På YogaMana hittar du några av Sveriges mest erfarna och uppskattade yogalärare och terapeuter. Läs mer om YogaManas lärarteam här.

OM YOGAMANA

MADELEINE WILHELMSSON, GRUNDARE AV YOGAMANA

MADELEINE WILHELMSSON, GRUNDARE AV YOGAMANA

Madeleine Wilhelmsson är YogaManas grundare, yogaterapeut och civilingenjör i Industriell Ekonom. Madeleine läkte sig själv från stress, utmattning, whiplash och en underfungerande sköldkörtel mha yoga och en ny livsstil. Madeleine är grundaren till den uppmärksammade kombinationsutbildning i medicinsk yoga, kost, näring och livsstil – STP® Självläkningsterapeutprogrammet

“Yoga är det kraftfullaste jag har provat när det gäller att hitta ett inre lugn, läka från stress, utbrändhet och smärta. Yogan hjälper mig dagligen att lyssna inåt, förändra och våga gå min egen väg. Du har en otrolig potential inom dig själv att kunna leva exakt det livet som du drömmer om. Yoga och meditation hjälper dig på vägen. Jag önskar dig kraft, styrka och många långa djupa andetag – var rädd om dig själv – du är det viktigaste du har! 

Våra Lärare & Terapeuter


Yogamana i Media