LÄRARE-12

Charlotte Sjöström

Charlotte är utbildad i Hathayoga, Restorativeyoga och Yinyoga. 2020 lämnade hon ett hektiskt arbetsliv i klädbranschen efter en tids svår utmattning. Sedan dess har Charlotte satsat fullt ut på yogan genom att arbeta på yogastudio och genom egna klasser. I början handlade det om att läka sig själv men snart växte en stark önskan om att även få hjälpa andra till återhämtning, läkning, att hitta hem till sig själva och sin sanning.

Charlottes Flow-klasser har ett mjukt inkännande flöde, där fokus är på andning, medvetenhet och att lyssna in till kroppens egna behov. Varje klass har ofta ett tema som vävs in i flödet av positioner. Klasserna avslutas alltid med en stunds återhämtning med inslag av Yin/Restorative för att återfå inre balans och kraft.

Med sina Restorative-klasser vill hon ge alla möjlighet till en stunds stillhet, tystnad och omsorg med tillåtelse att bara få vara i sig själva – där de bästa förutsättningarna för att kroppen ska kunna återuppbyggas och återhämtas av sig själv ges.

”Yogan har hjälpt mig att hitta tillbaka hem till mig själv och att återskapa balans i kropp, sinne och livet i stort. Dess läkande kraft är stark om vi bara har tillit och tålamod. Jag är så tacksam för att jag fann yogans verktyg och vill nu förmedla dem vidare.'”

Hos YogaMana är Charlotte aktuell med Restorative Yoga på tisdagar kl. 20.00-21.15 och den hathabaserade klassen Friday Flow på fredagar kl. 09.45-11.00. Båda klasser går på Sigtunagatan 8.

Fler Lärare & Terapeuter