DSCF3704

Caroline Norbelie

Caroline Norbelie’s coaching är för dig som vill minska stress, prestera med lätthet, börja leva fullt ut, byta karriär, trivas bättre på jobbet eller hitta din passion i livet.

Vi jobbar i fyra steg där vi först identifierar problemet, arbetar tillsammans med självläkning och acceptans för att sen bygga ett starkt självledarskap. Ett självledarskap som gör att du mår bra långsiktigt och har energi och lever det liv du önskar. Hon har en holistisk livssyn och tror på att alla delar så som karriär, relationer, kost, spiritualitet, kreativitet och träning måste fungera om du ska må bra.

Caroline är utbildad holistisk coach och brinner för att hjälpa andra till ett välmående liv. Caroline bloggar som stresscoachen på tidningen MåBra och är en av grundarna till Prestationspodden i vilken hon sprider kunskap om psykisk ohälsa och betydelsen av ett hälsosamt liv.

På YogaMana kan du boka tid för holistisk coaching med Caroline. Sessionerna finns till för dig som vill skapa en förändring, kanske längtar efter mer närhet i relationer till andra eller dig själv och/eller vill hitta något nytt att brinna för i livet.

Välmående består av flera delar såsom relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera för att vi ska må riktigt bra och alla typer av förändringar bör vara väl förankrade och komma inifrån.

Caroline coachar dig professionellt utifrån de förutsättningar där du befinner dig just nu. Första sessionen är alltid gratis!

”Caroline kom in i mitt liv när jag behövde det som mest. Jag vantrivdes på jobbet men var för orkeslös för att göra något åt det. Caroline hjälpte mig att ta tag i min situation och gjorde mig modig. Hon var vid min sida under min sjukskrivning, uppsägning och sedan ut på andra sidan där hon stöttade mig i att hitta ett jobb som faktiskt passade mig och där jag känner mig lycklig. Jag kan rekommendera alla att ha en Caroline i sitt liv, det var allt för mig!”

Läs mer om hennes sessioner & boka här.

Välkommen!

Fler Lärare & Terapeuter