Kostrådgivning och Hälsosamtal

Kostrådgivning och hälsosamtal med Helena Stenberg

Kostrådgivning och hälsosamtal med Helena Stenberg är en investering i dig själv och din hälsa.

Behöver du ny energi och vill få hjälp med en unikt anpassad kostplan för att optimera ditt näringsintag? Kanske vill du gå ner eller upp i vikt, få stöd att hitta motivation och lust till mer rörelse och glädje i livet eller vill ändra ett invant mönster och skaffa dig nya hälsofrämjande vanor? Kanske har du behov av att sova bättre och hitta tid för mer återhämtning i livet?

Helena Stenberg är kostrådgivare och hälsokonsult och hjälper dig med vägledning inom kost, träning, stresshantering och hälsa. Helena har med mycket goda resultat hjälpt klienter till långsiktighet och balans i livet. Hon är utöver kostrådgivare- och hälsokonsult även utbildad pilatesinstruktör, coach i motiverande samtal (s.k Mi-metoden) liksom utbildad inom reikihealing.

Vid ett första samtal med Helena går ni igenom dina mål och vad du önskar uppnå med era möten. Därefter görs en analys av din nuvarande livssituation för att kunna lägga upp en handlingsplan mot nya goda vanor.

Om du är intresserad av att titta över dina kostvanor görs även en Kostanalys. Du skriver då kostdagbok under 3 dagar för att se vilka kostvanor du kan behöva förändra. Vi analyserar dina kostmönster och gör näringsberäkningar och ser över om du får i dig det du behöver energimässigt för att uppnå dina mål.

Sessionerna ges på YogaMana Studio Danderydsgatan 2 i Stockholm och vid behov även på skype.

Välkommen att boka tid för kostrådgivning och hälsosamtal med mig!

”Jag kan hjälpa dig med livsstilsförändringar så att du med små medel i vardagen kan göra stora förändringar i livet. Att coacha och vägleda andra att nå sina mål utifrån sina egna individuella förutsättningar ger mig mening. Jag brinner för hälsa, kost och träning och insikten i hur våra levnadsval faktiskt påverkar våra livsval”. Vi kan göra mycket själva!”

Läs mer om Helena här.

Pris: 950 kr för 55 min, 1250 kr för 90 min
3 ggr a’ 55 min = 2500 kr

Avbokning: Sker senast 24 timmar innan sessionen.

Betalning: Sker med kort på plats eller faktura

Bokning: Görs direkt till Helena på 070-720 35 78 eller info@bluebutterfly.se

Mycket Välkommen!


  • 950 kr/55 min 1250 kr/90 min

  • 60 min

Boka behandling