Madeleine Wilhelmsson

Madeleine Wilhelmsson: är grundare av YogaMana, terapeut och lärare i Mediyoga med fördjupning inom stresshantering. Hon har en bakgrund som civilingenjör i Industriell Ekonomi och har tidigare arbetat inom marknadsföring. Madeleine har arbetat som yogalärare sedan 2010 med grupper, enskilda sessioner liksom föreläsningar om stress och utmattning på arbetsplatser, i skolar och inom vården.

Madeleine syns ofta i våra största dagstidningar där hon visar yoga och meditation. Se flera mediaklipp med Madeleine här.

“Yoga är det kraftfullaste jag har provat när det gäller att hitta ett inre lugn, vilket är en förutsättning för att kunna lyssna inåt, förändra och våga ta sina egna vägar. Du har en otrolig potential inom dig själv att kunna leva exakt det livet som du drömmer om. Yoga och meditation hjälper dig på vägen. Jag önskar dig kraft, styrka och många långa djupa andetag – var rädd om dig själv – det viktigaste du har! 

Sagt om yogakurs med Madeleine: “Väldigt fin kurs, suveräna instruktioner och ledning av dig. Gillar att du på ett unikt sätt säger “du” i instruktionerna under klassen och själv är mycket närvarande” – Therese Alshammar

Madeleine har egen erfarenhet av att läka från utmattning, underfungerande sköldkörtel och whiplash med hjälp av yogan. Madeleine är aktuell med YogaManas kurser i Medicinsk Yoga Helhet mån kl 18, må kl 19.45, ons kl 12, med YogaManas yogaretreats och workshops inom stresshantering. Madeleine erbjuder även yogisk terapi, enskilda sessioner och stresshantering via Skype. Läs mer här.

Vill du komma i kontakt med Madeleine maila på madeleine@yogamana.se

Läs mer om Madeleine här, läs artikel i “Allt om Yoga” och ytterligare mediaklipp här.

2016-09-01_1612_001