Yogaretreat Skytteholm 6-7 Juni – “Kroppen Talar”

Yogaretreat Skytteholm 6-7 juni 2020 - "Kroppen talar"

För tredje gången på samma plats håller vi yogaretreat på vackra Skytteholm på Ekerö strax utanför Stockholm.

Vårt tema för helgen är “Kroppen talar” och vi gör under ledning av yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson flera sköna yogapass i lugn ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga som fördjupar vår närvaro, acceptans och kommunikation med den fysiska kroppen. ManaYoga® är en meditativ form av kundaliniyoga och består av andningsträning, avslappning, meditation liksom mjuka rörelser som alla kan göra.

Ulf Kilman grundare av Kilman Institutet och behandlingssystemet Holografisk kinesiologi® (HKT) är vår gästföreläsare. Hans kunder är många av Sveriges elitidrottare som tar hans hjälp för att vara i toppform. Ulf visar oss ett välbeprövat och konkret sätt att kommunicera med nervsystemet och därigenom få svar på vad din unika kropp behöver för näring för att komma i balans.

Yogan utförs i ljusa och luftiga lokaler och mellan yogapassen äter vi Skytteholms berömda mat, slappnar av i strandpaviljongen, badar vedeldad bastu eller tar ett dopp i Mälaren. Efter yogan sover du gott i fina hotellrum (alla renoverade under 2014).

Gott om tid finns för egna promenader och för att betrakta Carl Milles-skulpturerna som pryder Skytteholms vackra omgivningar. Detta är en skön helg att göra ensam eller tillsammans med någon du tycker mycket om.

Madeleine Wilhelmsson är yogaterapeut samt grundare av yogastudion YogaMana Östermalm i Stockholm och yogaappen och livsstilskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga. Hon har arbetet med yoga i 10 år, sprider ofta sina yogakunskaper i våra största kvälls- och dagstidningar. Hon har egen erfarenhet av att läka från utmattning, sköldkörtelbesvär och whiplashskada med hjälp av yoga och meditation.

Kursinformation

Tid: Lör 6 juni kl 10.00 – sön 7 juni kl 16.00

Pris: 3950 kr (ink del i dubbelrum, frukostbuffé, 2 luncher, 3-rätters meny, fri tillgång strandpaviljongen, gym, föreläsning med Ulf och all yoga). För enkelrum +400 kr.

Betalning: Hela beloppet betalas med swish. För faktura maila info@yogamana.se För företag tillkommer moms på priset.

Plats: Skytteholm Konferens, Ekerö utanför Stockholm.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder). Sista bokningsdag 1/6.

För frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530

Att ta med: Yogakläder (mjukt och skönt) samt egen yogamatta. Vill du köpa en yogamatta i ull ges “retreatrabatt om 20%. Pris med rabatt: 1150 kr (istället för 1350kr). Lägg då denna produkt till din bokning.

BOKA RETREATET HÄR

Varmt välkommen!