Möt våra erfarna utbildare på Självläkningsterapeutprogrammet STP® – Kursstart 23 mars!

STP-kursstart-23-mars

Möt våra erfarna utbildare på Självläkningsterapeutprogrammet STP® – Kursstart 23 mars!

Självläkningsterapeutprogrammet STP® är Sveriges första kombinationsutbildning i funktionell medicinsk yoga, kost, näring och livsstilskunskap.

Under tre steg utbildas du av yogaterapeuter, näringsexperter, forskare och läkare som med hängivenhet delar sina erfarenheter och kunskaper om självläkning.

Möt några av våra erfarna föreläsare:

Madeleine Wilhelmsson är grundare av Självläkningsterapeutprogrammet, programansvarig och håller bland annat medicinsk yoga och föreläser om självläkning och chakrasystemet. Madeleine föreläser på steg 1, 2 och 3.

Göran Boll är utbildare, yogaterapeut och grundare av MediYoga liksom ”I am projektet”. Göran har under åren 1998-2018 medverkat i den mesta forskning som är gjord på yoga i Sverige. På STP föreläser Göran i steg 3 om medvetenhet, chakrakunskap och forskning på yoga och meditation.

Christa Maynard är forskare, cellbiolog, certifierad näringsterapeut och har en PhD i medicin. Christa föreläser om mage/tarmhälsa i steg 2.

Per Söder är yogalärare, författare och ägare av Yogamottagningen i Stockholm. På STP föreläser Per om yoga mot migrän på steg 2.

Maria Swanström är coach och inspiratör inom EQ, Holistiskt Självledarskap & hållbara team. På STP föreläser Maria i steg 2 om mod och självledarskap.

Angelica Henriksson har en bakgrund från affärsvärlden och är grundare av företaget Yogaprenör. Angelica föreläsare om marknadsföring, prissättning och hållbart företagande i steg 1 och 2.

Christina Colligan är utbildad Dip. Näringsterapeut och grundare av företaget Roots Nutrition. Christina undervisar i kost/näring, huden, fasta, och mage/tarmhälsa samt om fettsyretester på steg 1, 2 och 3.

Jonas Bergqvist är utbildare, föreläsare, leg. fysioterapeut, personlig tränare och grundare av Paleo Institutet. Jonas utbildar på STP steg 3 om paleo, motion, kost, mineraler och vitaminer.

Vill du genomgå en transformerande utbildning för din egen hälsa och utveckling? Vill du vara en del av framtidens hälsa- och friskvård samt bidra till människors välmående? Då är STP® något för dig! 

Inga förkunskaper krävs för att delta. Det viktigaste är ett genuint intresse för att leva ett liv i balans och en nyfikenhet på hälsa.

Utbildningen kan genomgås både på plats och helt/delvis digitalt. Missar du en eller flera dagar, kan du alltid se filmerna i efterhand via vår kursportal som du som deltagare får inlogg till.

Kommande kursstarter på STP®:
STP Steg 1: 23 mars 2024 – Läs mer och boka här 
STP Steg 2: 12 oktober 2024 Läs mer eller boka här
STP Steg 3: 8 feb 2025 – Läs mer och boka här – EARLY BIRD PRIS  T.O.M. 31/1 2024: 5000 SEK RABATT