BANNER-9

Sandra Janson

Sandra har i grunden en 500h Hatha utbildning enligt The Yoga Allience kriterier, 100h Yin Yoga utbildning och flertalet timmar påbyggnads utbildningar i pranayama, meditation, sekvensering och linjering. Hon har deltagit i workshops för Nikki Costello, Marc Holzman, Joe Barnett, Chuck Miller, James Brown, Sudhir Tiwari och Caroline Westling samt gått brevid Naomi Grosin och Sara Granström som lärling.

Hennes klasser byggs upp från ett mjukare förhållningssätt till mer utmanande rörelser och positioner. Klasserna är lågintensiva och utmanande i uthållighet och närvaroträning. Medvetenheten kring andetaget finns där igenom hela klassen.
Teknik och linjering är viktiga inslag i hennes undervisning samt att alltid bjuda in till och uppmuntra eleven att arbeta med props på mattan för att enklare anpassa praktiken till kroppens förutsättning/begränsning, dagsform och inte minst för att undvika skador. Klasserna passar både nybörjaren och den mer erfarna yogin.

”Min egen yogapraktik hjälper mig behålla fokus och leva mitt liv med högre medvetenhet om mig själv och andra”

Under hösten är Sandra aktuell med Hatha & Pranayama varje torsdag kl. 12.00-13.00 på Yogamana, Sigtunagatan 8 i Stockholm.

Fler Lärare & Terapeuter