Mattias Sundman
Mattias Sundman

Mattias Sundman

Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och MEM Gong-Yogalärare. Mattias kom första gången i kontakt med yoga år 2000 och den har sedan dess varit hans trogna följeslagare för att kunna slappna av och få stillhet i kropp och själ.

Kort därefter upplevde han sin första ”gongavslappning” under ett yogapass. Att vila till vibrationerna från gongen var något som gav honom en fördjupad upplevelse av vilan (shivasana) och kort därefter missade han aldrig just de passen under de yogafestival och studios han besökte.

Mattias blev även visad bilder av Shervin Boloorian på hur celler och cancerceller påverkas av ljud (forskning från 80-talet av Fabien Maman). Det påstods att vissa ljud fick celler att lysa upp energimässigt och även fick cancerceller att upplösas. Detta sådde ett frö hos Mattias, som några år senare tog beslutet att börja sin ljudresa med att spela Gong.

Mattias har nu spelat Gong sen år 2014 och spelar regelbundet runt om i hela Stockholm samt på yogafestivaler runt om i Sverige. Frekvenserna från gongen påverkar sinnet så att man hamnar i ett läge mellan sömn och vakenhet vilket stillar tankarna. Gongen är känd för att avge vibrationer som går in i kroppen och hjälper kroppens självläkande förmåga att lösa upp spänningar och stress på djupet. Efter ett Gongpass känner man sig ofta avslappnad och kan ta tag i saker med ny energi.

På YogaMana håller Mattias våra mycket populära 3 timmars gong-workshops. Ca en gång i månaden hittar du dessa på vårt schema vid namn: “Gongbad – En Ljudresa som Läkning och Djupavslappning”.
Välkommen till djupavslappnande och spännande gongbad!

Fler Lärare & Terapeuter