Yogaretreat 31 maj-2 juni i Skärgården

Yogaretreat i skärgården – Upplev dina chakran med Medicinsk Yoga (ManaYoga®)

Den 31 maj till 2 juni välkomnas du till ett transformerande, avkopplande och spännande yogaretreat i vackraste skärgårdsidyll i Roslagens skärgård.

Omgiven av hav i alla riktningar ges du under tre hela dagar möjlighet att djupdyka in i dig själv, uppleva och lära dig mer om dina chakran, ditt energisystem med hjälp av medicinsk yoga (ManaYoga®). Vi låter flertusenårig yogisk filosofi möta vetenskaplig forskning under ledning av erfarna yogaterapeuten och YogaManas grundare Madeleine Wilhelmsson.

Följ med på ett retreat som tar dig på en inre guidad resa genom dina chakran. Alla yogaövningarna vi gör syftar till att frigöra spänningar och stagnerad energi för att få energin att flöda i din kropp liksom alla plan i ditt liv. Låt retreatet bli en gåva till dig själv och en nystart för kraft och expanderande självkärlek. Retreatet innehåller även en längre guidad djupmeditation (som utförs liggande), känd för att transformera på djupet och leda till en ny förståelse för dig själv.

Yogan vi gör är enkel, mjuk och skön. Alla kan delta. Under dessa dagar upplever du även två utsträckande och förlösande pass i yinyoga med fantastiska Josefin Gustafsson. Josefin är inte bara en mycket omtyckt yogalärare utan även massör och ger som vanligt sagolika massagebehandlingar under YogaManas retreat.

Det finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning liksom att bada i havet och basta. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva.

Retreatet hålls återigen till på Lyckhem, en oas och vacker retreatanläggning belägen på Väddös sydspets, ca 90 min från Stockholm. Du serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten och socker).

YogaManas yogaretreats (+70 st) har fått extremt höga betyg i utvärderingar av tidigare deltagare, varit omskrivna i media och blir oftast helt fullbokade.

Passa på och boka din plats till tre återhämtande dagar för hela dig!

Varmt välkommen!

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.


Kursinformation

Datum/tider: 31 maj-2 juni 2024. Vi startar fredag 31 maj kl. 10. Första yogapasset ges kl. 11. Vi avslutar helgen ca kl. 16  på söndag 2 juni.

Pris: 6950 kr (inkl. del i dubbelrum, all mat: 2 frukost, 3 luncher, 2 middagar, all yoga och bastu). För enkelrum tillkommer 1550 kr.

Plats/transport: Lyckhem ligger på Kärleksstigen 11, i utkanten av Väddö, en liten oas beläget ca 90 min från Stockholm. Du tar dig hit enkelt antingen med egen bil, med SL-buss via Norrtälje eller med Waxholmsbåten till Östersjö. Mer information fås ca 2 veckor innan retreatet.

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning via swish eller kort i vårt bokningssystem. Behöver du faktura maila info@yogamana.se
För företag tillkommer moms på priset.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535.

Yogamattor finns på plats.

BOKA PLATS HÄR

Sagt om YogaManas retreat

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år

Yogasalen

Matsalen
YogaMana retreat

Ett av de vackra rummen