Nyttja ditt friskvårdsbidrag!

Har du ett friskvårdsbidrag av din arbetsgivare? Kom ihåg att använda denna förmån! Hos oss kan du använda ditt bidrag för att helt eller delvis betala för medlemskap eller yogakort. 

Fyra sätt att använda friskvårdsbidraget – Epassi, Benify, Edenred & Kvitto

1. För dig som är knuten till Benify gör du ditt köp av valfritt yogakort/medlemskap på Benifys portal. Vi får en automatisk bekräftelse från Benify och lägger då in dig i vårt bokningssystem och du kan börja boka dina yogaklasser.

2. För dig som är knuten till Epassi gör du ditt köp av valfritt yogakort/medlemskap på Epassis portal. Det går även bra att göra ett köp med valfri summa. Vi får en automatisk bekräftelse från Epassi och lägger då in dig i vårt bokningssystem och du kan börja boka yogaklasser.

3. För dig som har ett Edenred-kort gör du ditt köp av valfritt yogakort/medlemskap med ditt Edenred-kort på plats i någon av våra tre studios.

4. Du som själv köper yogakort/kurs/medlemskap online hos oss kan i många fall lämna ditt kvitto till din arbetsgivare för att få pengar åter. Har din arbetsgivare särskilda önskemål för kvittot? Vi löser de underlag som du behöver och hjälper givetvis till med bokning och köp av kort/kurs/medlemsskap.

Våra tre mest populära kort: 10-klipp, 20-klipp & guldmedlemskap

Mana Gold Member
Som guldmedlem kan du yoga obegränsat i våra 3 studios. Du har även tillgång till obegränsad live stream, kan ta med en vän gratis på yoga en gång/månad och får alltid 10% rabatt i vår fysiska shop. Obs! Du kan även frysa ditt kort under max 2 mån. Guldmedlemsskap är alltid vårt mest lönsamma alternativ om du vill yoga minst en gång per vecka.

Priser guldmedlemsskap
Betala 1100 kr/mån via autogiro (bundet 12 mån, därefter 1 mån uppsägning) eller betala 12 900 kr för 1 år från köp  (avbryts av sig själv efter 1 år)

Klippkort
Med våra klippkort kan du boka in valfria pass i alla våra studios när det passar dig. Klippen kan även delas med vänner och familj.

10 ggr 2450 kr – köp
20 ggr 4550 kr – köp