Härligt Skärgårdsretreat i Lucia 11-13 Dec

Yogaretreat Idöborg 11-13 dec 2020 - Have gong och ManaYoga i Lucia

11-13 december ges ett extrainsatt, djupgående och påfyllande yogaretreat i vackraste vinterlandskap på ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Under tre dagar stärker vi oss själva från grunden med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, inspirationsföreläsning, nyttig hemlagad mat och du tillåts slappna av på djupet och landa i ett lugnande skärgårdslandskap unikt i sitt slag.

Temat denna gång är “Hav, Gong & ManaYoga i Lucia” och vi gör funktionsmedicinska yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation som alla kan delta på. Yogapassen och meditationerna stärker oss i vintern och transformerar eventuella spänningar till en energi som skapar flöde, lugn och kreativitet som stannar långt efter detta retreat. Yogan är enkel, mjuk och skön. Vi utövar och lär oss många yogiska verktyg som forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på stressnivå, blodtryck, hormonbalans, smärta mm.

Vi lyssnar till en föreläsning med gongmästare Mattias Sundman om ljudterapi och gongens välgörande effekter. Under helgen tillåts du även att delta på två stycken gongavslappningar där du vilar på yogamattor och låter ljudvågor skölja genom kroppen för att grunda, balansera och släppa spänningar. Mattias berättar även om sin resa från att ha arbetet inom IT till att på heltid övergå till att ge människor ett ökat lugn med hjälp av gonginstrumentet.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Under retreatet kan du bada i  havet efter att ha värmt dig i den nybyggda stora bastun med magnifik utsikt. Under dessa dagar kommer vi även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva. Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten och socker). Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 22:e gången i rad.

Varmt välkommen till vackra dagar i lucia!

Kursinformation

Pris: 5950 kr (inkl del i dubbelrum, all mat, yoga, gong, bastu och föreläsning). Enkelrum kan bokas i mån av plats och kostar 1000 kr extra för 2 nätter.

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 08:48 Fre 11/12 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går vår båttaxi till Idöborg (ca 120 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 16.15 sön 13/12. Mer information och exakta båt/busstider fås ca 2 veckor innan retreatet.

Yogamattor: i plast finns på plats att låna liksom filtar och meditationskudde. Vill du köpa en skön yogamatt i äkta ull välj till det vid bokning. Specialpris vid retreat 1200 kr (istället för 1300 kr).

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning via swish i vårt bokningssystem. Behöver du faktura maila info@yogamana.se För företag tillkommer moms på priset. Första gången du gör en bokning kommer du ombedes skapa ett konto och anger då namn, email och nr.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se

Madeleine Wilhelmsson utbildad civilingenjör, lärare och terapeut i medicinsk yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläser ofta om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till 2 yogastudios (www.yogamana.se) på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

Boka här

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 5/12

Sagt om YogaManas retreat på Idöborg:

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år

För frågor: info@yogamana.se

VÄLKOMMEN!