Hatha Yoga för Män

Är du man och känner dig stel? Då är detta yogan för dig. I ”Yoga för Stela Män” gör vi speciellt anpassade yogaövningar för dig som man som kanske har stela muskler till följd av stillasittande arbete eller fysisk träning.

Vi jobbar med enkla men dynamiska yogaövningar för att uppnå ökad rörlighet, minskad stress och ett inre lugn. Fokus läggs på stela baksidor såsom lår, vader och höfter samt en förbättrad andning. Inga förkunskaper av yoga behövs för att delta.

Yoga för Stela Män kan du gå följande tider våren 2024

Tid: Onsdagar kl 07.15-08.15
Lärare: Linn Hansson
Plats: YogaMana, Sibyllegatan 67, Stockholm
Datum för pass: 10/1-5/6 (uppehåll 1/5)
Köp kort eller bli medlem och boka in valfria pass (i appen Zoezi) eller boka alla 17 ggr (start v.6) för 3750 kr här.

Delta i våra klasser genom att bli medlem, köpa ett yogakort (terminskort eller klippkort) eller boka en yogakurs (14-16 ggr). Se priser här.

Med ditt medlemskap eller yogakort bokar du enkelt in valfria klasser i vår bokningsapp Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid varje vecka på alla kurstillfällen under terminen. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.

Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser