Yoga för nybörjare är klasser för dig som är ny till yoga men även för dig som vill utföra enkla och grundläggande yogaövningar i ett flödande men meditativt tempo.

I dessa klasser lär du dig yoga från grunden. Vi kommer att landa i oss själva med hjälp av andningsövningar (pranayama), skapa rörlighet, mjukhet och styrka genom flödande rörelser såsom solhälsningar och statiska positioner (asanas) hämtade från hathayogan. Vi kommer även att prova på kortare sekvenser av meditation för att ta kommandot över våra tankar och minska det som kan upplevas som stress. Varje klass avslutas med avslappning och vila på rygg (shavasana).

Yoga betyder förening av kropp, själ och sinne och är i grunden en livsfilosofi lika mycket som en träning i medvetenhet och närvaro.
Klasserna i Yoga för nybörjare leds av underbara inspirerande yoginin Sofie Bellis.

Välkommen till underbara klasser för hela dig!

Yoga för nybörjare hösten 2023:

Tid: Tisdagar kl 18.00-19.15
Lärare: Sofie Bellis
Plats: YogaMana Studio, Danderydsgatan 2, Stockholm
Datum för pass: 5/9-19/12-2023 – Köp kort
Vid kursbokning: 16 ggr, 3750 kr – Boka kurs

Delta i våra klasser genom att bli medlem, köpa ett yogakort (terminskort eller klippkort) eller boka en yogakurs (14-16 ggr). Se priser här.

Med ditt medlemskap eller yogakort bokar du enkelt in valfria klasser i vår bokningsapp Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid varje vecka på alla kurstillfällen under terminen. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.

Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser