Yoga för nybörjare är klasser för dig som är ny till yoga men även för dig som vill utföra enkla och grundläggande yogaövningar i ett flödande men meditativt tempo.

I dessa klasser lär du dig yoga från grunden. Vi kommer att landa i oss själva med hjälp av andningsövningar (pranayama), skapa rörlighet, mjukhet och styrka genom flödande rörelser såsom solhälsningar och statiska positioner (asanas) hämtade från hathayogan. Vi kommer även att prova på kortare sekvenser av meditation för att ta kommandot över våra tankar och minska det som kan upplevas som stress. Varje klass avslutas med avslappning och vila på rygg (shavasana).

Yoga betyder förening av kropp, själ och sinne och är i grunden en livsfilosofi lika mycket som en träning i medvetenhet och närvaro.

Välkommen till underbara klasser för hela dig!

Yoga för nybörjare våren 2024

Tid: Onsdagar kl 17.45-19.00
Lärare:
Charlotte Bernholm Wall
Plats:
Sigtunagatan 8
Datum för pass:
10/1-5/6-2024 (uppehåll 1/5)
För att delta
: köp kort eller bli medlem (och boka in valfria pass i appen Zoezi) eller gå alla 17 ggr för 3950 kr (start v.6) genom att göra en kursbokning här.

Tid: Tisdagar kl 18.00-19.15
Lärare: Therese Lind Bjellder
Plats: Danderydsgatan 2, Stockholm
Datum för pass: 6/2-4/6-2024 (uppehåll 30/4)
För att delta: köp kort eller bli medlem (och boka in valfria pass i appen Zoezi) eller gå alla 17 ggr för 3950 kr genom att göra en kursbokning här.

Bli medlem eller köp yogakort
Delta i klasserna genom att bli medlem eller köpa ett yogakort (terminskort eller klippkort) och boka in valfria pass. När du köpt ditt kort/medlemskap bokar du enkelt in dina pass i appen Zoezi (för iphone här och för android här).

Gör en kursbokning
Vill du gå alla gånger (samma tid varje vecka) och ha din plats garanterad varje vecka så gör du bäst en kursbokning. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.

Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser