Yoga för nybörjare är klasser för dig som är ny till yoga men även för dig som vill utföra enkla och grundläggande yogaövningar i ett flödande men meditativt tempo.

I dessa klasser lär du dig yoga från grunden. Vi kommer att landa i oss själva med hjälp av andningsövningar (pranayama), skapa rörlighet, mjukhet och styrka genom flödande rörelser såsom solhälsningar och statiska positioner (asanas) hämtade från hathayogan. Vi kommer även att prova på kortare sekvenser av meditation för att ta kommandot över våra tankar och minska det som kan upplevas som stress. Varje klass avslutas med avslappning och vila på rygg (shavasana).

Yoga betyder förening av kropp, själ och sinne och är i grunden en livsfilosofi lika mycket som en träning i medvetenhet och närvaro.
Klasserna i Yoga för nybörjare leds av underbara inspirerande yoginin Sofie Bellis.

Välkommen till underbara klasser för hela dig!

Yoga för nybörjare

Tid: Tisdagar kl 18.00-19.15
Lärare: Sofie Bellis
Datum för pass: 7/2-30/5 – 2023 – Köp kort
Vid kursbokning: 17 ggr, 3850 kr – Boka kurs
Plats: YogaMana Studio, Danderydsgatan 2, Stockholm

Klipp, månads-, terminskort eller drop-in gäller på alla yogapass (ej workshops och retreats). Se priser och köp träningskort här och boka dina pass här. Passen blir bokningsbara 14 dagar i förväg. Avbokning sker senast 2 timmar innan.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid, varje vecka hela terminen. Du kan avboka enskilda pass senast 2 timmar innan passets start (via “Mina sidor” eller appen Zoezi) och kompenseras då med ett pass “tillgodo” att använda innan kursens slut. Utebliven avbokning ersätts ej. Kursanmälan är bindande (kan dock överlåtas). Betald kursavgift återbetalas ej.

Bokning: Vid köp av en kurs eller träningskort hos YogaMana ombeds du skapa ett konto (namn, e-mail och telefon). Detta kan även göras i appen Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

För frågor om bokning: maila info@yogamana.se eller ring 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser