Upplev en transformerande klass med fokus på att öka energinivåer, sänka stress och släppa på fysiska, mentala och emotionella blockeringar med hjälp av andning.

Breathwork, eller aktiv/medveten andning, har en mångtusenårig historia och är ett av de absolut mest kraftfulla verktygen som finns för välbefinnande. Tekniken kommer urpsrungligen från Indien, Tibet och landområdet som idag är Kina.

Bortom rent fysiska positiva effekter för såväl immunförsvaret, blodcirkulationen och sömnkvalitet är breathwork känt för att kunna reglera vårt autonoma nervsystem. Andningen kan hjälpa oss ut ur det sympatiska nervsystemet (s.k. fight or flight) tillbaka till det parasympatiska nervsystemet (s.k. rest and digest) där vi mår som bäst. Breathwork hjälper oss även att frigöra blockeringar både på det mentala och emotionella planet.

Den här klassen innehåller en incheckning i grupp, följt av aktiv andning på ca 25-30 minuter, följt av en landningsfas på ca 10 minuter och avslutningsvis en utcheckning. Det behövs ingen tidigare erfarenhet av breathwork för att delta.

Transformational Breathwork hösten 2023:

Tid: Torsdagar kl 16.45-17.45
Lärare: Fabian Bolin
Plats: YogaMana, Sigtunagatan 8, Stockholm
Datum: 7/9-21/12-2023 – Köp kort
Vid kursbokning: 16 ggr, 3550 kr – boka kurs.

Delta i våra klasser genom att bli medlem, köpa ett yogakort (terminskort eller klippkort) eller boka en yogakurs (14-16 ggr). Se priser här.

Med ditt medlemskap eller yogakort bokar du enkelt in valfria klasser i vår bokningsapp Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid varje vecka på alla kurstillfällen under terminen. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.

Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser