I denna yoga gör vi enkla, grundläggande övningar som skapar balans inom dig såväl fysiskt, emotionellt som mentalt. Välkomna till klasser som leds av en av Sveriges mest populära och omtyckta yogalärare  – Ulf Wallgren.

MediYoga är yogan bestående av mjuka rörelser, vila och meditation som alla kan göra på matta eller på stol och utan förkunskaper. MediYoga har testats inom svensk forskning och visar sig kunna hjälpa patienter med bland annat stress- rygg-, hjärt- och sömnproblem till ett bättre liv. Detta är en mycket bra yoga för dig som vill ha hjälp att minska stress, må bättre och få verktyg för balans i livet.

För frågor om kursen eller bokning: maila info@yogamana.se

MediYoga Grund kan du gå följande tider under hösten 2023:

Tid: Onsdagar kl 17.30-18.45
Lärare:Ulf Wallgren
Datum: 6/9-20/12 – 2023
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm
Vid kursbokning: 16 ggr, 3750 kr – Boka kurs

Delta i våra klasser genom att bli medlem, köpa ett yogakort (terminskort eller klippkort) eller boka en yogakurs (14-16 ggr). Se priser här.

Med ditt medlemskap eller yogakort bokar du enkelt in valfria klasser i vår bokningsapp Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid varje vecka på alla kurstillfällen under terminen. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.

Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser