Grundläggande Ayurveda – Lör 4 april kl 12-16

Grundläggande Kurs i Ayurveda - 4:e April på YogaMana Östermalm

Kursinformation

Datum: Sön 19 april kl 12-16
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.
Pris: 750 kr
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.
Frågor och hjälp att boka: Du kan också maila din anmälan till info@yogamana.se Om du inte är kund hos oss sedan tidigare ber vi dig inkludera namn & mobilnummer i anmälan.

Välkommen! 

Välkommen till en spännande dag där du får lära dig grundläggande ayurveda!

Ayurveda är en flertusenårig indisk läkekonst som betyder ”kunskap om livet” och du kommer under denna förmiddag att få en inblick i Ayurvedans grundläggande tankar.

Enligt ayurvedan utgår man ifrån tre olika personlighetstyper sk. ”doshor”. För att komma i balans, behandla samt långsiktigt förebygga sjukdomar och obalanser rekommenderar ayurvedan olika typer av mat, andning, yoga och livsstil beroende på dominerande dosha. Du kommer att få möjlighet att göra ett enklare test (fylla i ett formulär) för att ta redan på vilken dosha som dominerar i dig.

Vi gör lugn medicinsk yoga som passar alla doshor och du får värdefulla tips för att balansera din unika personlighetstyp.

Inga förkunskaper av yoga behövs för att delta.

Pia Andersson, yogaterapeut leder kursen. Pia har lång erfarenhet av att arbeta med ayurveda och har bott och studerat ayurveda och yoga i Indien.

Under kurstillfället bjuder vi på ayurvedisk fika med gott tillbehör. Även elektroniskt kursmaterial med yogapass och text ingår.


  • 750 kr

  • Lör 4:e april kl 12.00-16.00

Boka kursen