1. Hem
  2. >
  3. Utbud
  4. >
  5. Kognitiv Beteendeterapi (KBT) med...

Kognitiv Beteendeterapi (KBT) med Ulrica Boajé

Från och med januari 2018 erbjuds Kognitiv beteendeterapi (sk. KBT) med Ulrica Boajé på YogaMana!

I KBT arbetar vi med förändring av beteenden och tankar kring påfrestningarna som kan skapa ett lidande (ex oro, stress, ångest) i din livssituation i dag. Samtidigt kan vi (vid behov) titta på din historia och ditt ursprung för att på djupet göra ett förändringsarbete mot god självkänsla och ett ökat inre lugn. Terapisamtalen inkluderar även mindfulness tekniker, psykoedukation, (kunskap om det psykologiska lidandet), olika strategier och hemuppgifter för förändring, framsteg, insikter, lindring samt mer glädje och frihet i ditt liv.

KBT (Kognitiv beteendeterapi) är en form av psykoterapi som grundar sig på forskning och teoribildning inom inlärningspsykologi, kognitionspsykologi och socialpsykologi. Tonvikten ligger på samspelet mellan individ och omgivningen med fokus på här och nu.

Ulrica Boajé är utbildad kognitiv beteendeterapeut, familjeterapeut, mindfulness- och MediYoga- instruktör samt har hela 12 års behandlingserfarenhet från Stockholms läns landstings psykiatri. Hon har även grundat KBT-Fabriken och Ekerö Hälsorum.

Varmt Välkommen till utvecklande & stärkande sessioner!

Plats: Samtalsmottagningen hålls i YogaManas lokaler på Danderydsgatan 2, Östermalm och samtalen kan vara individuella, parsamtal eller gruppsamtal efter dina behov.

Pris: Första bedömningssamtalet pågår i 60 minuter och kostar 800 SEK. Under bedömningssamtalet lägger vi upp den fortsatta terapins mål och längd. Därefter är varje samtal 55 minuter och kostar 800 SEK. Alternativt köper du 6 samtal för 4500 SEK eller 10 samtal för 7500 SEK. Betalning görs på plats med bankkort. Kvitto mailas.

Betalning: sker på plats med kort. Kvittot mailas.

Bokning: görs direkt till Ulrica på: ulrica@kbtfabriken.se eller ring/sms:a på 073-6870330.

Avbokningvillkor: sker senast 24 timmar innan session via sms till Ulrica. Därefter blir klienten betalningsskyldig.

Mycket Välkommen!


  • 800 kr

  • 55 min

Boka behandling

Vi rekommenderar även