Coaching med Erik Ekstrand

Samtalscoaching med Erik Ekstrand på YogaMana Studio Östermalm

Behöver du vägledning för att enklare kunna acceptera dig själv eller har svårt att veta vad du innerst inne vill och önskar just nu? Behöver du nya förutsättningar för att kunna agera och styra in på nya vägar?

I Erik Ekstrands coachsamtal används anknytningsteorin som grund för att skapa förståelse för beteenden. Erik använder KBT (kognitiv beteende terapi) och schematerapi som verktyg för att sätta igång en förändringsprocess. Vid behov används även mediyoga (medicinsk yoga) där fokuset ligger på att i stillsamma rörelser, avslappning och meditation vända blicken inåt för att öka lugn och välbefinnande.

“I mina sessioner hittar vi tillsammans vägar mot ett hälsosamt växande och jag finns som stöd och bollplan i den situation där du befinner dig just nu. Min uppgift som samtalscoach är att vägleda dig så att du skapar en förståelse för dina beteendemönster. Det gör att du lättare kan acceptera dig själv, tydliggöra dina mål och få förutsättningar för att kunna agera på nya sätt.

Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt första samtal.”

Erik Ekstrand är utbildad samtalscoach från Humanova i Stockholm, terapeut i KBT och schematerapi från Kognitiva Institutet vid Sabbatsberg och har även studier i psykologi från Stockholms Universitet i bagaget. Erik har fördjupat sig inom anknytningsteorin hos Gunnar Karlin där han själv kontinuerligt får handledning inom lyssnandet och samtalets konst. Erik arbetar idag även som lärare inom MediYoga (Medicinsk Yoga).

“Jag har alltid varit intresserad av människors unika livsresor och hur de påverkar vårt mående och beteende. Frågor som: Vad driver oss framåt, vad hindrar oss och hur kan vi komma förbi hinder på vägen, står mig varmt om hjärtat. Jag har själv gjort min inre resa för att kunna gå vidare i livet med större välbehag och mot nya mål. I mitt fall betydde det en omskolning från snickare till samtalscoach och yogalärare. Det gör att jag idag lever ett liv som känns meningsfullt och harmonierar med mitt sanna jag.

Priser: Första gången är kostnadsfri därefter 60 min 900 kr. 90 min 1200 kr.

Paketpriser: 3 tillfällen x 60 min 2500 kr, 5 tillfällen x 60 min 4000 kr och 7 tillfällen x 60 min 5400 kr

Avbokning: Sker senast 24 timmar innan din session till Erik på 070-818 09 63

Betalning: Sker med kort på plats

Boka tid: Ring/sms:a Erik på 0708 18 09 63 eller maila info@erikekstrand.se

Mycket Välkommen!