BREAKING NEWS! YogaMana öppnar en tredje yogastudio i Vasastan!

BREAKING NEWS! YOGAMANA EXPANDERAR! 💫

Vi är så glada att kunna berätta att YogaMana öppnar en tredje yogastudio på Sigtunagatan 8 invid vackra Vasaparken i centrala Stockholm 💖

“Det är en ära att ta över Atmajyotis vackra studio på Sigtunagatan – ett enormt fint yogahem som dess ägare Viveka under många år har skapat som nu kommer att få leva vidare men under ny regi.” – YogaManas grundare Madeleine”

”Att efter 18 år i Vasastan få lämna över till just Madeleine och YogaMana känns extra bra. Madeleine är djupt förankrad i den lugna delen av yoga, det borgar för att den delen också kommer att få leva kvar. Vidare kommer även flera av våra mest populära klasser att finnas kvar på schemat. Det känns fantastiskt att våra yogaelever och lärare nu kommer kunna fortsätta yoga tillsammans.” – Viveka Blom Nygren.

Viveka och Madeleine är eniga:
”Bådas vårt större fokus och syfte var att efter pandemi och nuvarande lågkonjunktur inte tillåta flera yogastudios att stänga ner eller köpas upp av annan verksamhet. Vi är eniga i att yoga i dagens samhälle behövs mer än någonsin tidigare.”

YogaMana planerar att öppna Sigtunagatan i början av september (v.36). Tills dess kommer studion att rustas upp, lyftas och på bästa sätt förberedas för en magisk yogahöst fylld av sköna klasser, inspirerande workshops, hälsoutbildningar och retreats.

BRA ATT VETA:
✨ Alla som köper yogakort hos YogaMana kommer från och med i höst att kunna yoga på alla 3 studios: Sibyllegatan 67, Danderydsgatan 2 och Sigtunagatan 8.

✨ Flera av Atmajyotis populära signaturklasser kommer att finnas kvar på schemat i kombination med nya spännande “yogamana-klasser”.

✨ Ett fint expansionserbjudande inför hösten kommer att ges till ALLA nya som gamla kunder. Håll utkik på instagram @yogamanastockholm, vår hemsida yogamana.se och i din inkorg. Om du inte redan har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev kan du göra det här.

Under sommaren (v.24-35) hålls sommaryoga på YogaManas större center på Sibyllegatan 67. Inom kort släpps sommarschemat.

Vi ser så mycket fram emot att snart även kunna välkomna dig till Vasastan!

Fler nyheter

Sommaryoga i Stockholm 2024

Behåll lugnet i sommar och njut av yoga hos oss på plats eller online! Under perioden 10/6-1/9 ... Läs mer

Självläkningsterapeutprogrammet STP® – en unik hälsoutbildning i tre steg!

Kunskap du har nytta av hela livet! Den 23 mars välkomnar vi ytterligare en grupp på steg … Läs mer

Yogaretreat 31 maj-2 juni i Skärgården

Yogaretreat i skärgården – Upplev dina chakran med Medicinsk Yoga (ManaYoga®) Den 31 maj till 2 juni … Läs mer