YogaMana x Milajki – AI möter yoga

Den 1:e september 2023 slår dörrarna upp till YogaManas tredje yogastudio på Sigtunagatan 8 invid Vasaparken i Stockholm. 

I ett nyinrett Self Healing Room i den nya studion på Sigtunagatan skapas inför expansionen en pop-up-konstinstallation av Milajki x YogaMana. Rummet tar besökaren in i en färgsprakande drömvärld där flertusenårig energimässig kunskap tillåts möta modern teknik.

Konstinstallationen kommer att visas för första gången i samband med invigningen fredagen den 1 september kl. 16.00-20.00.

Varmt välkommen till invigningen för att fira öppningen av vår nya studio, träffa alla lärare i Team YogaMana och följa med på en resa för alla sinnen i vårt Self Healing Room! Ingen föranmälan krävs.

YogaMana grundare Madeleine om samarbetet: Jag är oerhört tacksam över vårt nya samarbete med konstnären Angelina Milajki och den fantastiska pop up-utställningen som nu skapas i vårt Self Healing Room på Sigtunagatan. Tillsammans vill vi bjuda in våra kunder till en spännande inre resa mot lugn och expansion. Angelinas konst och interaktiva miljöer i kombination med våra verktyg för välbefinnande skapar en helt ny typ av återhämtning där nuet tillåts möta framtiden. Tillsammans vill vi sprida färgsprakande harmoni, kärlek och inre kraft på ett nytt, spännande och transformerande sätt.

Läs mer om samarbetet YOGAMANA X MILAJKI här.

Press eller influencer?
Varmt välkommen att fira öppningen av YogaMana Sigtunagatan 8 med chakrayoga och frukost torsdag den 7/9 kl. 07.30-08.45.

För inbjudan till presseventet: emma@yogamana.se

För PR och pressrelaterade frågor: malin@missmyagi.se