Yoga hemma med vår app för ett starkt immunförsvar!

Yoga hemma med vår yogaapp - ManaYoga vår app för ett starkt immunförsvar!

I tider när många är hemma och behöver lugn och ett starkt immunförsvar är ett bra alternativ att yoga hemma. Med vår app ManaYoga som innehåller medicinska yogavideos kan du enkelt yoga var och när som helst.

I appen hittar du yoga och meditation inom olika kategorier (såsom stress, sömn, immunförsvar, hjärta, rygg etc)  i längder om 3 min upp till 75 min. Alla yoga består av andningsträning, avslappning, meditation och mjuka yogarörelser som kan utföras var och när som helst på yogamatta eller sittande på en stol. Respektive kategori innehåller även olika enskilda meditationer som kan kopplas till respektive område. Yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson guidar dig på svenska genom övningarna i appen.

Just nu erbjuder vi övningar inom följande kategorier:

 • Högt blodtryck
 • Daglig boost
 • Detox
 • Gravid
 • Hjärnan
 • Hjärta/immunförsvar/allergi/hud
 • Hormon
 • Huvudvärk
 • Mage/tarm
 • Rygg/axlar/nacke
 • Sköldkörtel
 • Bättre sömn
 • Stress/oro/ångest
 • Trötthet/ny energi
 • Utmattning
 • Värk

Ladda ner appen här:
För iphone
För android telefoner

Priser: Det är gratis att ladda ner appen och titta runt. Det är även gratis att se 3 st introduktionsvideos. Vill du sedan sätta igång ngn av yogaprogrammen och få full tillgång till alla sekvenser ca 100 st kan du välja:
1 mån (brons) = 85 kr
3 mån (silver) = 225 kr dvs ca 75 kr/mån
1 år (guld) = 595 kr dvs ca 50 kr/mån

Hur gör jag?
Vår rekommendation är att du väljer ett och samma yogaprogram ur ManaYoga® app som du utför regelbundet. Eftersom det tar hjärnan minst ca 6 veckor eller 40 dagar att skapa och dra nytt av en ny vana. Vidare visar forskning att det är mer fördelaktigt att utföra ett kortare yogaprogram ofta än ett längre yogaprogram sällan. Dvs välj ett program i en längd som passar din vardag och som du upplever att du kan utföra så regelbundet och ofta som möjligt.

Viktigt vid yoga
Alla yogaövningar i appen ManaYoga® kan utföras sittande på matta eller på en stol. Släpp all prestation under passen, utför alltid övningarna lugnt och inkännande och kom ihåg att ingenting får göra ont. Det är det regelbundna yogautövandet som ger allra bästa resultat. Har du mens eller gravid så undviker du teknikerna ”eldandning” respektive ”rotlås”. Yoga ersätter inte din medicinska behandling och rådfråga alltid din läkare innan du gör yoga. Inför yogapasset sätta mobilen i ljudlöst läge och se till att du inte har ätit precis före yogan. Obs du behöver ha nätverksuppkoppling för att kunna se filmerna i appen men kom ihåg att ändå sätta mobilen i ljudlöst läge för att minimera risken för att bli avbruten i ditt yoga- och meditationsutövande.

Om Yogan
ManaYoga® även kallad Funktionell Medicinsk Yoga är en lugn och meditativ form av kundaliniyoga som är en av de äldsta yogaformerna världen känner till, känd för sina snabba och tydliga effekter i andning- nerv- och körtelsystem.

Yogapassen i ManaYoga® väver samman medicinska effekter från forskning på yoga och meditation med det flertusenåriga yogiska, energimässiga synsättet på människan. Vi stillar sinnet, sträva närvaro i nuet, tränar på att behålla koncentration för att komma i kontakt med oss själva på en djupare plan och därigenom enklare ta beslut som harmonierar med de vi innerst inne är och önskar. Yogans syfte är att skapa djupgående balans fysiskt, emotionellt och mentalt.

Forskning från hela världen intygar att regelbundet utövande av yoga och meditation har positiva effekter på hälsan såsom minskad stress, förbättrad sömn, minskad smärta i kropp och sinne liksom ökat fokus och koncentration i vardagen. Läs mer om vår metod och om forskning på yoga här.

Är det första gången du yogar med oss? Börja alltid med att se videon ”Grunderna i ManaYoga®” (som är gratis i appen och även finns längre ned på denna sida).

Vi önskar dig många sköna yogapass!

Appen ManaYoga - yogaträning hemma med Madeleine Wilhelmsson som lärare