BANNER-17

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones är journalist och författare. Karin är utbildad lymfmassör (steg 1 och 2), Ekologisk hudvårdsterapeut, Botanisk aromapedagog, Sacred Dance teacher och certifierad Självläkningsterapeut (steg 1, 2 och 3).

Karin har skrivit 17 böcker varav de flesta är hälsoböcker som Balans naturlig väg till friskare sköldkörtel, Nya knip för bättre sexliv, Stoltare hållning och starkare kropp, Ren skönhet naturlig hudvård från växtriket och Omstart för en starkare, renare och friskare kropp. Den senare är en bok om lymfsystemet som kom ut redan 2017.

Karin har själv utövat yoga i 25 år, är utbildad inom hathayoga, medicinsk yoga, yin- & restorative yoga och yoganidra. Karin drev yogastudion Yogavita i Båstad i nio år och har gett ut 15 yogadvder och fyra onlinekurser i Yoga: Boosta lymfsystemet, Lymfyoga för bättre välmående, Knip & release bäckenbottenträning för inre styrka och balans och Yoga för bättre sömn som du hittar på Ohlamoon.se.

På YogaMana är Karin huvudlärare på utbildningen till Lymfyogalärare som startar den 3-4 maj 2025. Läs mer om utbildningen här. 

Hösten 2024 är Karin aktuell hos YogaMana med:
– Workshopen ”Boosta ditt lymfsystem” söndagen 6 oktober kl 12.30-15.30.

Välkommen!

Fler Lärare & Terapeuter