Emmi Kirkholt yogalärare YogaMana Sibyllegatan 67 StockholmÖstermalm
Emmi Kirkholt

Emmi Kirkholt

Emmi Kirkholt förälskade sig i yoga första gången när hon blev gravid med sin dotter. Yogan gav henne ett inre lugn, bättre sömn, en starkare kropp och en helt ny syn på livet. Hon började snart efter sin graviditet att praktisera yoga varje dag.

I yogan fann Emmi det existentiella utforskandet av livet. Hon märkte stor skillnad på kroppen och hur stärkande det var att regelbundet utföra yogans rörelser, medvetna stretch liksom avslappning. Hon fann även stora positiva effekter av meditation och den sköna känsla som uppstod då sinnet blev helt stilla.

Det var kundaliniyoga som blev den yogaform hon förälskade sig i. Emmi föll för den variation som finns inom kundaliniyogan med alla tusentalspass och meditationer liksom den sköna känslan av centrering som yogan gav och fortfarande ger henne dagligen.

Emmi genomförde sin första yogautbildning i Kundaliniyoga i New Mexico, USA. Hon är utbildad i gravidyoga, certifierad Mamma-mage tränare, har gått kurs i Linjering och Assistering och är utbildad i yinyoga med fokus på kinesisk medicin.

Emmi är aktuell med YogaManas sköna kurser i kundaliniyoga onsdagar kl 19.00-20.30. Läs mer och boka här.
Välkommen!

Fler Lärare & Terapeuter