YogaManas yogaretreats är tillbaka!

Den 20-22 oktober välkomnas du till ett djupgående och påfyllande yogaretreat i vackraste skärgårdsidyll i Roslagens skärgård. Vi håller till på vackra Lyckhem, en oas och vacker retreatanläggning belägen på Väddös sydspets bara 90 min från Stockholm..

Omgiven av hav i alla riktningar ges du under tre hela dagar möjlighet att stärka dig själv från grunden med Medicinsk Yoga – ManaYoga® under ledning av yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson.

Temat under retreatet är “Lugn, Hav och Hjärta” och vi gör medicinska yogapass (ManaYoga®) för att uppleva lugnet djupt inombords, öppna upp för det obegränsade där allt är möjligt samtidigt som hjärtat ges plats som vår tydliga vägvisare i livet. I lugnet ser du allt klart!

Yogan är enkel, mjuk och skön och alla kan delta. Passen består av andningsövningar, mjuka rörelser, avslappning och meditation. Under passen lär du dig många yogiska självläkningsverktyg som forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på stressnivå, blodtryck, hjärta, rygg, sömn m.m.

Under dessa dagar upplever du även två stycken utsträckande och förlösande yinyoga pass med Josefin Gustafsson. Josefin är inte bara en mycket omtyckt yogalärare utan även massör och ger som vanligt sagolika massagebehandlingar under YogaManas retreat.

Det finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader ochg återhämtning liksom att bada i havet och sitta i den vedeldade bastun. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva.

Du serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten och socker).

YogaManas yogaretreats (50 + stycken) har fått extremt höga betyg i utvärderingar av tidigare deltagare, varit omskrivna i media och blir oftast helt fullbokade.

Passa på och boka din plats till tre återhämtande dagar för hela dig!

Varmt välkommen

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.


Kursinformation

Datum/tider: 20-22 okt 2023. Vi startar fredag 20 okt kl 10. Första yogapasset ges kl 11. Vi avslutar helgen ca kl 16 söndag 22 okt.

Pris: 6950 kr (ink del i dubbelrum, all mat, yoga och bastu). För enkelrum tillkommer 1450 kr.

Plats/transport: Lyckhem ligger på Kärleksstigen 11, i utkanten av Väddö, en liten oas beläget ca 90 min från Stockholm. Du tar dig hit enkelt antingen med egen bil, med SL-buss via Norrtälje eller med Waxholmsbåten till Östersjö. Mer information fås ca 2 veckor innan retreatet.

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning via swish eller kort i vårt bokningssystem. Behöver du faktura maila info@yogamana.se
För företag tillkommer moms på priset.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535.

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 5/10.
Yogamattor finns på plats.

Sagt om YogaManas retreat

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år


  • Från 6950 kr

  • 20-22 okt 2023

Boka retreat