Yogaretreats våren 2020

Yogaretreats YogaMana Vår 2020

Nu ligger vårens sköna yogaretreats uppe bokningsbara! Följ med på en stärkande, lugnande och djupgående retreats i fantastiska miljöer.

Retreats våren 2020

Yogaretreat Gällöfsta 22-23 feb 2020 – “New Beginnings”
En helg för hela dig med lugn yoga och meditation för att nollställa, släppa, fylla på och starta om! Madeleine Wilhelmsson leder dig i ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga och Jonas Rådahl bjuder in oss i den stillsamma yinyogans och pranayamans värld. Under helgen får du möjlighet att sätta en intention för att förstärka samt möta det nya och friska i din kropp men även uppnå en djup balans i hela ditt energisystem (chakrasystem). Välkommen till en nystarts-yoga-potpurri av det allra bästa från yoga och meditation. Plats Gällöfsta straxt utanför Stockholm. Läs mer eller Boka här.

Yogaretreat på Idöborg 24-26 april 2020

Yogaretreat på Idöborg 24-26 april 2020 – “ManaYoga & Gong & Hav”
För 16:e gången befinner vi oss under tre hela dagar på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Temat är “Transformation med ManaYoga®, Gong & Hav” och vi gör lugna yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation. Under retreatet kommer vi också att lyssna till föredrag med gongmästare Mattias Sundman om ljudets läkande kraft. Läs mer eller Boka här.

Yogaretreat Skytteholm 6-7 juni 2020 - "Kroppen talar"

Yogaretreat på Skytteholm 6-7 juni 2020 – “Kroppen Talar”
Välkommen till ett avkopplande yogaretreat på vackra Skytteholm, Ekerö strax utanför Stockholm. För tredje gången i rad leds denna helg av yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson. Ulf Kilman grundare av Kilman Institutet och behandlingssystemet Holografisk kinesiologi® (HKT) är vår gästföreläsare. Ulf visar oss ett välbeprövat och konkret sätt att kommunicera med nervsystemet och därigenom få svar på vad din unika kropp behöver för näring för att komma i balans. Läs mer eller boka här.

YogaManas alla retreats har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & blir oftast helt fullbokad.

Bokning: Läs mer och boka din plats här!
Första gången du gör en bokning i vårt nya bokningssystem ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr. (Bokning våra kurser och retreats kan även göras i appen Zoezi. Nedladdning för iphone här och android här. Välj YogaMana som träningsanläggning)

För frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530.

Varmt välkommen!