Yogaretreat på Idöborg 26-28 april 2019 med Medicinsk Yoga, Bastu, Massage, föreläsning & Skärgård!

Yogaretreat på Idöborg 24-26 april 2020

Det är en rogivande och inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med medicinsk yoga, meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är ”Clean Reset” och vi gör medicinska yogapass bestående av långa djupa andetag, mjuka rörelser, avslappningar och meditationer som balanserar djupgående, renar och avgiftar vår kropp men även vårt sinne från kanske betungande tankar, oro och stress. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till föredrag med funktionsmedicinska coachen Lotta Lagerqvist som är delgrundare till företaget Vitalista samt till podden “Hälsosnack” som är en av Sveriges största hälsopoddar. Vi lär oss en effektiv metod för att individuellt prova ut kost som kan hjälp kroppen läka och må fantastiskt.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena och väcka din kropp ytterligare efter vintern finns även möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig vegetarisk mat och det finns även möjlighet att boka medicinsk massage på plats till extra kostnad.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i MediYoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i medicinsk yoga och visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och driver idag yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm.

Kursinformation

Priser: (Alla priser inkluderar all yoga, mat, boende, bastu)

Dubbelrum: 4950kr

Enkelrum: +800 kr

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 09 fre 26/4 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går båttaxi till Idöborg (ca 120 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 16.30 sön 28/4. Mer information och exakta båt/busstider fås vid anmälan.

Bokning: Klicka här och välj retreatet som du hittar under startdagen dvs 26 april i listan

Betalning: Anmälningsavgiften om 1500 kr sätts in på Bank-Giro 883-4327 (YogaMana) samtidigt som anmälan. Resterande belopp betalas senast 4 veckor innan retreaters start.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 15:e april 2019.

Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

Vacker yogasal vid vattnet

Magisk skärgård

Yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *