Yogaretreat på Idöborg 24-26 April – ManaYoga, Hav & Gong

Yogaretreat på Idöborg 24-26 april 2020

Snart dags igen för ett underbart yogaretreat på vackra skärgårdsön Idöborg!

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är “Transformation med ManaYoga®, Gong & Hav” och vi gör lugna yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation. Yogan vi gör dessa dagar är noga utvald för att på ett djupare plan förlösa djupt liggande blockeringar i ditt energisystem. Vi utövar och lära oss även yogiska verktyg och meditationer som forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på cellnivå.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till föredrag med gongmästare Mattias Sundman om ljudets läkande kraft. Mattias är ingenjören som till slut valde att ägna sig helhjärtat åt att sprida, lugn och välmående till människor genom att spela  och informera om gongen och dess välgörande effekter på cellnivå. Du kommer även att få uppleva djupavslappning till gongen under lördag kväll. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena din kropp ytterligare finns möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig hemlagad ekologisk vegetarisk ayurvedisk mat och det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om medicinsk yoga och stress inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 13:e gången i rad.

Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

 

Kursinformation

Pris: 5250 kr (ink del i dubbelrum, all mat, yoga, bastu och gong). För enkelrum +800 kr.

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 08:48 fre 24/4 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går båttaxi till Idöborg (ca 120 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 16.30 sön 26/4. Mer information och exakta båt/busstider fås ca 1 månad innan retreatet.

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning. Betalningssätt är swish, faktura (30 dagar) eller kort fram till 6 veckor innan. Därefter erbjuds enbart kort och swish. Första gången du gör en bokning kommer du ombedes skapa ett konto och anger då namn, email och nr.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

BOKA RETREATET HÄR

För frågor: info@yogamana.se

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 15/4-2019

Sagt om YogaManas retreat på Idöborg:

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år