YogaRetreat i Spanien med MediYoga 29:okt-3:e nov  – “Nourish Your Soul”

ERBJUDANDET DETTA RETREAT HAR “SISTA MINUTEN-RABATT” OM 2500 KR!

Välkommen till ett härligt yogaretreat med MediYoga i Spanien med sol, god mat, lugn och egen tid i vackra Bella Orcheta beläget bara ca 40 min norr om Alicante, vita kusten. Vi bor på vackra Villa Dorothea, en oas och luftigt slottsliknande stort hus omgivet av berg, tystnad och natur. Under sex dagar yogar vi, mediterar, njuter av vegetarisk hemlagad mat, badar i vår privata saltvattenspool och gör spännande utflykter.

Dagligen erbjuds 2-3 pass mjuk MediYoga (Medicinsk Yoga) som är en lugn och terapeutisk yogaform som stöds av medicinsk forskning och som alla kan göra oavsett tidigare erfarenheter av yoga. Temat för retreatet är: ”Nourish your Soul” och vi gör yogapass som knyter an till din innersta kärna, ökar din intuitiva förmåga och löser upp blockeringar i energiflödet så att du kan stå ännu mer i din kraft.  Du kommer att få uppleva spännande andningsmeditationer men även (för Madeleine’s undervisning helt nya) mantrameditationer som arbetar djupt in i energisystemet.

Madeleine Wilhelmsson, grundare av YogaMana, terapeut och lärare i Mediyoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har en bakgrund som civilingenjör i Industriell Ekonomi och har sedan år 2010 arbetat som yogaterapeut med grupper, enskilda sessioner liksom föreläsningar om stress och utmattning på arbetsplatser, i skolar och inom vården. Madeleine syns ofta i våra största dagstidningar där hon visar medicinsk yogaövningar (sk MediYoga). Läs mer om Madeleine här.

Under veckan göra vi två stycken utflykter. På onsdagen besöker vi de läkande varma källorna i kurbadet Balneario Fortuna Leana och på fredag kväll gör vi en kvällsutflykt till den äldre lilla byn Altea med sina unika små butiker, gränder och typisk spanska atmosfär. Under veckan kan du även göra egna utflykter till stränderna, vandra i bergen njuta av havet och bara vara. El-cyklar finns att låna på plats och billigare shuttle finns på hotellet för att åka till stranden som ligger endast ca 10 min bort.

Praktisk information: Boende sker i delat dubbelrum (2 enkelsängar). Enkelrum finns att boka i mån av plats till extra kostnad. I byggnaden finna flertalet toaletter och duschar. Lakan, handdukar, morgonrockar, mjuka sköna ull-yogamattor, filtar och kuddar finns på plats. Medtag mjuka kläder till yogan, tofflor (eller varmare sockor), varma och lättare kläder beroende på väder och vind, solkräm, badkläder, hygienartiklar och bra skor om du vill vandra i bergen.

Transport: Du bokar ditt eget flyg till Alicante. Du blir upphämtad på flygplatsen av våra privata transporter.

Datum och tider: Retreatet startar måndag 29:e okt. Incheckning sker från: kl 16.00. Vi börjar med ett yogapass ca kl 17.30. Retreatet slutar lördag 3:e nov. Utcheckning sker senast kl 10.00. Anländer du tidigare än kl 16 den 29:e okt kan våra chaufförer skjutsa dig till ex till stranden i Vilajoiosa eller till annat önskemål i närheten. Har du frågor om omgivningen, vill ha tips på hotell för att stanna längre eller komma tidigare maila Liv på post@villadorothea.no för tips och råd.

Meddela:

  • Eventuella matallergier till post@villadorothea.no
  • Om du önskar dela rum med någon specifik annan deltagare samt din beräknade ankomsttid i Alicante och flygnummer till info@yogamana.se så att vi kan beställa din transfer.

Pris: 12 750 kr totalt (inklusive moms). Anmälningsavgift om 3 750 kr betalas vid bokning in till Bank-Giro 883-4327 (YogaMana). Resterande belopp dvs 9000 kr betalas senast fem veckor före retreatets start in på samma bank-giro. Skriv ditt namn på inbetalningen.  För enkelrum: tillkommer 1250 kr.

Inkluderat i priset: Alla yogapass (även elektroniskt material på passen), 3 vegetariska måltider per dag, frukt och te, del i dubbelrum, båda utflykterna till Fortuna Leana och Altea samt transfer till och från flygplatsen. Massagebehandlingar finns att boka och köpa till på plats.

Avbokningsvillkor: Resan är bindande. Avgiften återbetalas ej. Plats kan dock överlåtas till annan person.

Boka din plats här. Du hittar retreatet under startdatumet i listan dvs 29:e okt.

Denna resa omfattas av Kammarkollegiets resegaranti.

Sagt om Madeleine’s yoga: “Väldigt fin kurs, suveräna instruktioner och ledning av dig. Gillar att du på ett unikt sätt säger “du” i instruktionerna under klassen och själv är mycket närvarande”- Therese Alshammar

Sagt om YogaManas retreats: Det bästa jag gjort i livet! Yogapassen som vi gjorde gav en oerhörd känsla av lugn som stannade kvar även långt efter det att jag kommit hem. Jag fick verktyg för att påverka mitt eget mående som jag har stor nytta av än idag. Så tacksam att jag följde med! – Elisabeth G – deltagare retreat 2016

Varmt Välkommen till en sagolika dagar i yogans tecken!

Madeleine Wilhelmsson yogalärare i MediYoga

Ett område med vackert “året-om” klimat

Villa Dorothea är en plats för välmående, yoga, god mat och avkoppling

SparaSpara

SparaSpara