Yogaretreat i Sommar på Idöborg 6-9 Juli!

Yogaretreat 6-9 juli 2020 - "Själens Näring" med ManaYoga på Idöborg

Njut av sommardagar i storslagen skärgårdsidyll fyllda med näring för hela dig! Den 6-9 juli håller vi ett extra långt yogaretreat på hela 4 dagar på vackra ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här stärker vi oss själva på ett djupare plan med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, inspirationsföreläsning om antiinflammatorisk kost, sagolik hemlagad mat och du tillåts uppnå nya dimensioner av avslappning i kropp och sinne.

Temat är “Själens Näring med ManaYoga” och vi gör lugna medicinska yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation som alla kan delta på. Yogan vi gör dessa dagar är noga utvald för att rena, rensa och transformera kropp och sinne efter en annorlunda vår. Vi utövar och lär oss många yogiska verktyg och meditationer som forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på cellnivå – verktyg som du har nytta av livet ut.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till föredrag med den uppskattade näringsfysiologen Thea Portefaix, grundare till YogaNutrition och med en bachelor i näringsfysiologi från Karolinska Institutet i bagaget. Thea inspirerar oss att låta maten bli en central källa för energi, delger oss den senaste forskningen på kost och lyfter mat som stärker respektive försvagar kroppens självläkning.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. På ön finns möjlighet att låna kajaker för vackra paddelturer, bada och basta på de nybyggda bryggorna med havet som utsikt. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva. Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten och socker). Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 17:e gången i rad. Varmt välkommen till lugna sköna dagar i världens vackraste skärgård!

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

Kursinformation

Pris: 6950 kr (ink del i dubbelrum, all mat, yoga, bastu och föreläsning). För enkelrum +800 kr.

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 08:48 mån 6/7 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går båttaxi till Idöborg (ca 120 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 15.30 tors 9/7. Mer information och exakta båt/busstider fås ca 3 veckor innan retreatet.

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning via swish i vårt bokningssystem. Behöver du faktura maila info@yogamana.se För företag tillkommer moms på priset. Första gången du gör en bokning kommer du ombedes skapa ett konto och anger då namn, email och nr.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se

BOKA RETREATET HÄR

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 20/6-2020

Sagt om YogaManas retreat på Idöborg:

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år