Extrainsatt! Yogaretreat 3-6 aug i skärgården!

Yogaretreat 3-6 augusti 2020 i ManaYoga - "Transformativ vila" med ManaYoga & Hypnosföreläsning

3-6 augusti välkomnas du till ett transformativt och djupgående yogaretreat i skärgårdsidyll på vackra ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Under hela 4 dagar stärker vi oss själva från grunden med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, inspirationsföreläsning om hypnos, sagolik hemlagad mat och du tillåts uppnå nya dimensioner av vila i kropp och sinne.

Temat är “Transformativ vila” och vi gör lugna funktionsmedicinska yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation som alla kan delta på. Yogan vi gör dessa dagar är noga utvald för att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar i ditt energisystem och meditationerna utvalda med syftet att rensa i det undermedvetna. Vi utövar och lär oss många yogiska verktyg och meditationer som forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på cellnivå.

Vi lyssnar till en spännande föreläsning med Kristove, som är en mycket uppskattad hypnotisör, coach och tidigare deltagare i Robinson. Han visar oss hur hypnos kan användas som verktyg för inre uppbyggnad och transformation. Vi lär oss varför man med relativt få hypnosbehandlingar kan komma åt grundorsaker till tillstånd och bli fri från tankar, känslor, beteenden och vanor som kanske inte längre fyller ett syfte. Hypnos beskriv ofta som “något för alla som vill komma vidare i livet”. På plats finns även möjlighet att boka hypnossessioner med Kristove (obs begränsat antal).

Under dessa fyra dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. På ön finns möjlighet att låna kajaker för vackra paddelturer, bada och basta på de nybyggda bryggorna med havet som utsikt. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva. Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten och socker). Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civilingenjör, lärare och terapeut i medicinsk yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläser ofta om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till 2 yogastudios (www.yogamana.se) på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 18:e gången i rad.

Varmt välkommen till dagar som bygger kraft inför hösten!

Kursinformation

Pris: 6950 kr (ink del i dubbelrum, all mat, yoga, bastu och föreläsning). För enkelrum +1600 kr (begränsat antal rum).

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 08:48 mån 3/8 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går vår båttaxi till Idöborg (ca 120 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 15.15 tors 6/8. Mer information och exakta båt/busstider fås ca 2 veckor innan retreatet.

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning via swish i vårt bokningssystem. Behöver du faktura maila info@yogamana.se För företag tillkommer moms på priset. Första gången du gör en bokning kommer du ombedes skapa ett konto och anger då namn, email och nr.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se

Boka här

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 15/7-2020

Sagt om YogaManas retreat på Idöborg:

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år

VARMT VÄLKOMMEN!

 

 

Yogasalen -YogaMana retreats Idöborg