Yogaretreat 22-23 feb

Yogaretreats 22-23 feb på Gällöfsta Herrgård med Madeleine Wilhelmsson & Jonas Rådahl.

Årets första yogaretreat blir den 22-23 februari och kommer att transformera, fylla på med massor av ny kraft och ge dig en fin start på 2020. Temat är  “New Beginnings” och dina yogalärare är erfarna Madeleine Wilhelmsson & Jonas Rådahl.

Detta är en helg för hela dig med fokus på lugn yoga och meditation för att nollställa, släppa, fylla på och starta om! Under detta retreat kommer du utvecklas inom flera dimensioner då du guidas på en spännande resa in i dig själv med hjälp av balanserade och mjuka yogapass.

Madeleine Wilhelmsson leder dig i ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga en meditativ form av kundaliniyoga med fokus på andning och avslappning. Jonas Rådahl bjuder in oss i den stillsamma yinyogans och pranayamans värld. Du kommer även att få öppna upp kroppen morgontid med några sköna men lugna övningar från hatha yogan som alla kan göra.

Under helgen får du möjlighet att sätta en intention för att förstärka samt möta det nya och friska i din kropp men även uppnå en djup balans i hela ditt energisystem (chakrasystem). Välkommen till en nystarts-yoga-potpurri av det allra bästa från yoga och meditation.

Kursinformation

Tid: Lör 22 feb kl 10 – 23 feb kl 16.00
Pris: 3950 kr (boende sker i enkelrum, frukostbuffé, 2 vegetariska luncher, 3-rätters middag (fisk), eftermiddagsfika med “nyttigt och onyttigt” i Herrgården.
Betalning:
Hela beloppet betalas med kort eller på faktura.
Plats: Gällöfsta Herrgård. Se vägbeskrivning här.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Obs: Har du någon form av allergi eller matavvikelser och ej kan äta helgens meny önskar vi din information senast 1 vecka innan ankomst. Därefter debiteras 250 kr extra per måltid. Mejla till planering@gallofsta.se
För frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530
Att ta med: Yogakläder (mjukt och skönt) samt egen yogamatta.

BOKA RETREATET HÄR

Varmt välkommen!