Våra klasser i YinYoga med Reiki är den optimala healingklassen – som en helkroppsbehandling i yogaform på sköna yogamattor i ull.

Vi kombinerar den mjuka yogaformen yinyoga och vilar oss in i så kallad passiv stretch. Vi stannar ca 3-5 minuter i varje position för att mjuka upp kroppen, släppa spänningar och jobba djupt in i bindväv, leder och ligament. Perfekt för dig som vill sträcka ut och bli mer flexibel. Avslutningsvis ges deltagarna i gruppform en stunds energihealing så kallad Reiki.

Reiki är en av de vanligaste formerna av energihealing där ledaren fungerar som en kanal för energin och deltagarna i gruppen får en möjlighet att ta emot. Rei betyder universell och ki betyder energi, reiki betyder med andra ord den universella energin dvs den energin som finns i och runt omkring allt.

Den härliga kombinationen av yinyoga och reiki gör att denna klass unik i sitt slag.

Klasserna i YinYoga med Reiki leds av uppskattade yogaläraren Annette Wärme.

YinYoga med Reiki kan du gå följande tider hösten 2022

Tid: Torsdagar kl 19.15-20.30
Lärare: Annette Wärme
Datum för pass:
8/9-22/12-2022 – Köp kort
Vid kursbokning: 16 ggr, 3750 kr. Boka kurs

Klipp, månads-, terminskort eller drop-in gäller på alla yogapass (ej workshops och retreats). Se priser och köp träningskort här och boka dina pass här. Passen blir bokningsbara 14 dagar i förväg. Avbokning sker senast 2 timmar innan.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid, varje vecka hela terminen. Du kan avboka enskilda pass senast 2 timmar innan passets start (via “Mina sidor” eller appen Zoezi) och kompenseras då med ett pass “tillgodo” att använda innan kursens slut. Utebliven avbokning ersätts ej. Kursanmälan är bindande (kan dock överlåtas). Betald kursavgift återbetalas ej.

Bokning: Vid köp av en kurs eller träningskort hos YogaMana ombeds du skapa ett konto (namn, e-mail och telefon). Detta kan även göras i appen Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

För frågor om bokning: maila info@yogamana.se eller ring 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser