Sensing Yoga - YogaMana

Välkommen till Sensing Yoga på Yogamana – ett tryggt sätt för dig att uppleva kroppsliga sensationer och rörelser som kroppen förmedlar att den behöver, bara vi lyssnar.

Under denna klass rör vi oss så som kroppen faktiskt vill röra sig helt naturligt, mjukt och kravlöst. Vi rör oss i naturliga rörelser, vaggningar, skakningar och kroppsgäspningar (pandikulationer). Fokus  ligger på att mjuka upp bindväv och att påverka vår vagusnerv till att börja självreglera sig för att kunna hantera stress och trauman bättre.

Sensing Yoga är en klass för dig som vill skapa trygghet, närvaro och lugn för att hitta hem i kroppen. Det är en chans för dig att lyssna på vad kroppen viskar innan den skriker.

Tid: Måndagar kl 16.30-17.45
Lärare:
Maja Torbjörnsdotter
Plats:
YogaMana, Sibyllegatan 67, Stockholm
Datum för pass:
4/9-20/18-2023 – Köp kort
Vid kursbokning:
16 ggr, 3750 kr-  Boka kurs

Delta i våra klasser genom att bli medlem, köpa ett yogakort (terminskort eller klippkort) eller boka en yogakurs (14-16 ggr). Se priser här.

Med ditt medlemskap eller yogakort bokar du enkelt in valfria klasser i vår bokningsapp Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid varje vecka på alla kurstillfällen under terminen. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.

Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs

Fler av våra kurser