Kundaliniheal

Ta steget in i din egen potential med Quantum Breathwork – en djupt personlig och transformerande resa ledd av fantastiska yogaläraren Kristina Kumlin. Med över 20 års erfarenhet av Kundaliniyoga och av andningens konst, tar Kristina dig med dig på en resa in i det okända där kvantfältet väntar.

I klassen Quantum Breathwork får du utforska det oändliga, bortom tid och rum, där allt är möjligt. Du kommer att utforska din inre värld, lära dig hur ditt nervsystem fungerar och hur du kan optimera detta för att uppnå balans och harmoni.

Tillsammans kommer vi att använda kraften i medveten andning för att förbättra vitalitet och närvaro. Genom att djupdyka in i ljud och frekvenser kommer vi att aktivera och expandera chakran, synkronisera hjärtat, sinnen och din core för att låta energin flöda fritt genom hela din kropp.

Denna klass är inte bara en serie av lektioner – det är en inre resa mot självinsikt och transformation. Varje klass är 90 minuter lång och börjar med några kundaliniyogiska övningar för att väcka och stärka den fysiska kroppen. Därefter följer andningsövningar, ljudande och djupgående healing för att du ska kunna gå ännu djupare in i din inre värld.

Följ med på denna resa för att komma i kontakt med ditt högsta jag, bryta dig fri från dina begränsningar och öppna upp för alla möjligheter som livet har att erbjuda.

Denna klass kombinerar neurovetenskap, avancerade andningstekniker och kvantfältsteori för holistisk personlig och andlig tillväxt.

Upplev Quantum Breathwork med Kristina Kumlin och börja din resa mot ett gränslöst liv idag.

Välkommen!

Hösten 2024

Tid: Tisdagar kl.18.00-19.30
Lärare:
Kristina Kumlin
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67
Datum för pass:
3/9-17/12 2024 – Köp kort eller bli medlem och boka in valfria pass (i appen Zoezi) eller boka alla 16 ggr (start v.36) för 4050 kr här.

_____________

Med ditt medlemskap eller yogakort bokar du enkelt in valfria klasser i vår bokningsapp Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid varje vecka på alla kurstillfällen under terminen. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.
Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!


Boka kurs här

Fler av våra kurser