Kundalini Expansion på YogaMana Östermalm

Kundalini Expansion på YogaMana är en skatt för alla som söker efter inspiration och klarhet i livet!

Under denna klass får du konkreta verktyg att hantera din vardag. Entusiasm, hopp och en attityd av tacksamhet är exempel på mentala inställningar som infinner sig efter du utövat kundaliniyoga. Att komma i kontakt med sina egna förmågor, att vända problem till stimulerande möjligheter att växa, utvecklas, uppleva & leva.

I Kundaliniyoga är grundidén att väcka medvetenhetens energier, att utöva yoga på ett sätt som belyser våra egna begränsningar och inspirerar oss att tänka utanför ramen samtidigt som vi utvecklar vårt intuitiva sinne. Att leva från och i samklang med vår intuition är ett av målen med Kundaliniyoga.

Genom yogaövningar (kriya), medveten andning (pranayama), djup meditation och mantrasång (naad) ger vi oss själva chansen att komma i balans, väcka kroppens självläkningsförmåga, påverka våra olika kroppssystem att vår fysiska kropp, i våra känslor, mentalt och själsligt.

Kundaliniyoga har en direkt stärkande effekt på ditt nervsystem, ger balans åt ditt endokrina körtelsystem, renar kroppen och slutligen lugnar ditt sinne. Vi börjar alltid klassen med att tona in oss med Adi-mantra, efter uppvärmning följer en Kriya, vidare avslappning, meditation och ut toning.

Välkommen till en självupptäckande resa!

Kundalini Expansion hösten 2023:
Tid:
Onsdagar 17:30-19:00
Lärare:
Sophia Göth
Plats: YogaMana, Sigtunagatan 8, Stockholm
Datum:
6/9-20/12-2023 – Köp kort

Boka som kurs:
16 ggr, 3850 kr – Boka kurs

Delta i våra klasser genom att bli medlem, köpa ett yogakort (terminskort eller klippkort) eller boka en yogakurs (14-16 ggr). Se priser här.

Med ditt medlemskap eller yogakort bokar du enkelt in valfria klasser i vår bokningsapp Zoezi (välj YogaMana som träningsanläggning). Appen laddas ner för iphone här och för android här.

Vid kursbokning blir du automatiskt inbokad samma tid varje vecka på alla kurstillfällen under terminen. Kan du inte närvara vid ett tillfälle är det viktigt att du avbokar senast två timmar innan klassen startar. Du får då ett klipp tillgodo att använda på valfri klass innan kursens slut.

Läs mer om våra bokningsregler här.

Frågor: info@yogamana.se eller 070-6270535

Varmt välkommen!

Boka kurs

Fler av våra kurser