21

Yogaretreat Idöborg 20-22 November – “Fri, Lugn & Trygg med ManaYoga®”

20-22 november välkomnas du till ett djupgående, transformerande och avkopplande yogaretreat på vackra ön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Under hela 3 dagar stärker vi oss själva från grunden med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, inspirationsföreläsning, nyttig hemlagad mat och du tillåts uppnå nya dimensioner av balans i kropp och sinne.

Temat denna gång är “Fri, lugn och trygg” och vi gör funktionsmedicinska yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation som alla kan delta på. Yogapassen och meditationerna som vi gör denna gång är noga utvalda för att frigöra oss från gamla mönster, tankar och idèer som kan ha anammats tidigt i livet och inte alltid i vuxen ålder längre fyller ett hälsosamt syfte. Yogan är enkel, mjuk, skön och djupt transformerande.  Vi utövar och lär oss många yogiska verktyg som forskningen visar ger tydliga och mätbara effekter på stressnivå, blodtryck, hormonbalans mm.

Vi lyssnar till en föreläsning med spännande Malin Storm, grundare till MarlingYoga på Youtube (med över 70 000 följare) om eskapism och flyktbeteenden i livet. Malin inspirerar oss till hur vi kan leva obedövat i frihet och balans och på ett sunt sätt kan hantera de ibland jobbiga känslor som uppstår när livet inte alltid blir som vi tänkt oss. Malin delar sina egna erfarenheter av ett tillfrisknande från alkohol och drogmissbruk med hjälp av 12-stegsmetoden och långvarigt dagligt praktiserande av yoga och meditation för frihet, lugn och trygghet.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Under retreatet kan du bada i  havet efter att ha värmt dig i den nybyggda stora bastun med magnifik utsikt. Under dessa dagar kommer vi även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar för att fördjupa närvaron i oss själva. Vi serveras högklassig hemlagad vegetarisk mat (fri från mjölk, gluten och socker). Det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

YogaManas yogaretreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 20:e gången i rad.

Varmt välkommen till dagar som lyser upp hösten!


Malin Storm

Madeleine Wilhelmsson

Madeleine Wilhelmsson

Madeleine Wilhelmsson utbildad civilingenjör, lärare och terapeut i medicinsk yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläser ofta om yoga och meditation samt stresshantering inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till 2 yogastudios (www.yogamana.se) på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

 

Kursinformation

Pris: 5950 kr (ink del i dubbelrum, all mat, yoga, bastu och föreläsning). För enkelrum +1000 kr (begränsat antal rum)

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 08:48 Fre 20/11 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går vår båttaxi till Idöborg (ca 120 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 16.15 sön 22 nov. Mer information och exakta båt/busstider fås ca 2 veckor innan retreatet.

Yogamattor: i plast finns på plats att låna liksom filtar och meditationskudde. Vill du köpa en skön yogamatt i äkta ull välj till det vid bokning. Specialpris vid retreat 1150 kr (istället för 1350 kr).

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning via swish i vårt bokningssystem. Behöver du faktura maila info@yogamana.se För företag tillkommer moms på priset. Första gången du gör en bokning kommer du ombedes skapa ett konto och anger då namn, email och nr.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se

Boka här

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 5/11.

Sagt om YogaManas retreat på Idöborg:

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år


 

VARMT VÄLKOMMEN!

 


  • Från 5950 kr

  • 20-22:e nov 2020

Boka retreat