“Yoga är min Medicin” med Yogadoktorn

``Yoga är min Medicin`` med Yogadoktorn

Du kan delta fysiskt på plats eller även online.

Hur funkar yoga? Vad är stress och varför mår vi så dåligt av det? Hur yogar vi “rätt”? Hur kan vi applicera ett vetenskapligt synsätt på yoga? Vad har spiritualitet med hälsa att göra? Hur får vi ihop det där med teori och praktik? Och, det viktigaste av allt, hur applicerar vi det på oss själva?

Det här är en workshop med Elin Sandberg “Yogadoktorn” som även är grundare av den kända och populära podden med samma namn (yogadoktorn).

Välkommen till en workshop där du inte bara kommer att få lyssna, andas, skratta, vila och röra på dig, utan även gå hem med både svar och frågor på hur just du kan använda yoga på ett sätt anpassat efter dina förutsättningar och behov. Med en fot i den österländska filosofin, och en fot i den västerländska skolmedicinen har Elin ett unikt perspektiv på hälsa och välmående. Hon varvade läkarutbildningen med yogautbildningar och brinner för att hjälpa andra ta sig lite närmre sitt eget bästa välmående.

Workshopen passar den erfarne yogautövaren lika mycket som den nyfikna nybörjaren eller den avståndstagande skeptikern. Ta med dig ett öppet sinne och en anteckningsbok och förbered dig på en eftermiddag av lika delar humor, glädje, livsbejakande, fakta och avslappning.

Läs mer om Elin på hennes hemsida : www.yogadoktorn.se

Hitta alla avsnitt av Yogadoktorns podcast här : https://soundcloud.com/yogadoktorn


Kursinformation

Datum: Lör 21/11 kl 11-14
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.

Pris: 800 kr

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor: info@yogamana.se

Om du vill delta online: boka då workshopen som vanligt och skicka oss ett mail till info@yogamana.se med informationen om att du önskar delta online.

Varmt välkommen!


  • 800 kr

  • 21 nov

Boka kursen