Gongbad som läkning och djupavslappning på YogaMana Center Östermalm

Rensa ut för ny kraft och inspiration. Sakta ner för vila, stillhet och reflektion. Varmt välkommen till denna workshop där vi fördjupar oss i elementens teori. 

Denna workshop kommer att ge dig en introduktion till de fem elementen med extra fokus och fördjupning i höstens och vinterns element Metall och Vatten.

Höstens element Metall är energin som avslutar, rensar ut och skapar struktur i tillvaron. En transformerande energi som hjälper oss att släppa taget om det gamla och modet att välkomna det nya.

Vinterns element Vatten är en tid för vila, stillhet och återhämtning. Naturen blir stilla, livet saktar ner och vi kan skapa utrymme för reflektion.

Enligt den traditionella kinesiska medicinen, som är en av grunderna i yinyogan, består allt i livet av fem olika element. Trä, eld, jord, metall och vatten. Genom att observera naturen och de cykliska mönstren av födelse, tillväxt, förvandling och avslut sägs allt flöda genom dessa fem faser. Årstiderna, klimatet, färgerna, känslorna, inre organ och vår kropps hälsa kan organiseras i dessa element.

Att tillämpa elementen på vår yogapraktik ger möjlighet att följa och knyta an till naturen och samtidigt upptäcka djupare egenskaper hos varje element – inom oss själva.

I denna praktik vilar vi oss in i sköna yin positioner på mjuka och varma ullmattor, med fokus på att släppa taget om spänningar för att mjukna i både kropp och sinne. Alla positioner i yin yogan intas sittandes eller liggandes. Vi tar hjälp av props – tillbehör såsom bolster, filtar och block. Klassen innehåller även andningsövningar och meditation.

Klassen leds av Anna Maria Strand, certifierad yogalärare inom bla Yin, Trauma/Läkande Yoga, Iyengar, Hatha och Pranayama. Anna Maria brinner för att dela yogans läkande verktyg. Hennes klasser kännetecknas av en varm och icke-presterande stund på mattan.

Varmt välkommen!

Den 21 april 2024 fördjupar vi oss i vårens och sommarens Element Trä och Eld. Läs mer och boka här.


Kursinformation
Tid: Sön 3 dec kl. 10-13
Pris: 700 kr
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr.
Plats: YogaMana, Sibyllegatan 67,  Stockholm.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 070-627 05 35


  • 700 kr

  •  Sön 3 dec kl. 10.00-13.00

Boka workshop

Fler av våra Workshops