Upptäck, Upplev & Känn Meditationens Kraft

Upptäck, upplev och känn meditationens kraft lör 19 sep kl 11-14

Denna workshop kan du gå fysiskt på Sibyllegatan 67 eller online!

Varmt välkommen till en workshop att uppleva både för dig som aldrig tidigare provat någon typ av meditation liksom för dig som är van att meditera.

Meditation är en uråldrig teknik som handlar om att stilla sitt sinne, observera och uppnå mental och fysisk avslappning och komma närmare sig själv.

Idag finns ca 5000 vetenskapligt publicerade studier på meditation som intygar att regelbunden träning av meditation exempelvis kan ge:

  • ökat fokus och koncentration i vardagen
  • minskad stress, ångest och oro
  • förbättrad sömn och minskad inflammation
  • reparation av stress och åldrande på cellnivå

Du kan utföra meditation på många olika sätt. Sittande, stående, gående eller skakande. I tystnad eller till någons guidning. Med musik eller utan musik. Teknikerna är oändliga. Vad som passar dig är individuellt och kan variera under olika perioder i livet.

Under denna förmiddag kommer vi att träna, uppleva och prova på olika former av meditationstekniker såsom andningsmeditationer, rörelsemeditationer, mantrameditationer och olika ljudmeditationer. Du lär dig grunderna i olika meditationstekniker (sittande på golvet eller på en stol) och får en möjlighet att hitta det sätt som passar dig bäst på att meditera.

Workshopen passar dig som kanske upplever stress i vardagen, många och snurrande tankar och eller vill få verktyg för att förhålla dig till tankarna, känslorna och livet i stort. Efter denna workshop är du redo att ta din praktik vidare på egen hand och göra meditation till en del av din vardag.

Erfarna yogaterapeuten Mikael Kolthoff leder denna workshop. Mikael är operasångaren som sadlade om till meditations- och yogalärare och idag startar varje morgon med en stunds meditation. Mikael har lång erfarenhet av att undervisa i meditation och har även initierat forskning på yoga och meditation för Parkinson patienter vid Karolinska Institutet i Stockholm.

Meditation har betytt mycket för Mikael personligen som även på flera plan läkt sig själv på flera plan med hjälp av yoga och meditation. Mikael är känd för sitt lugna, grundade och pedagogiska sätt att förmedla dessa verktyg till sina deltagare och klienter.

Välkommen till en härlig workshop med fokus på att känna och uppleva livet som det är!


Kursinformation

Datum: Lör 19:e sep kl 11-14

Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm. För du som vill följa dagen online sänds workshopen i en privat facebook grupp. För att delta online, boka som vanligt här och skicka oss sedan ett email till info@yogamana.se så får du länken inför workshopen.

Pris: 700 kr

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor: info@yogamana.se

Varmt välkommen


  • 700 kr

  • 19:e sep kl 11.00-14.00

Boka kursen