Vi är så glada att kunna presentera en spännnade och djupdykande workshop i Triyana Buddhistisk Meditation med den erfarna utbildaren och meditationsläraren Lama Victoria Chimey Victoré. 

Workshopen syftar till att ge dig en djupare förståelse liksom praktisk tillämpning av att meditera. Workshopen är utformad för alla som är intresserade av meditation, och är särskilt väl lämpad för yogalärare, livscoacher och terapeuter.

Under dessa tre timmar kommer du att få möjlighet att aktivt delta i teoretiska och praktiska tillämpningar av Triyana Meditation och det kommer att finnas utrymme för att ställa frågor.

Övningarna du lär dig är väl kända för att kunna skapa lugn, insiktsfullhet och empatisk närvaro.

Under dagen kommer vi att gå igenom:

  • Meditationspositioner och deras påverkan på din personliga utveckling.
  • De 3 olika inriktningarna, Yanas, inom Buddhismen som ligger till grund för Triyana Meditations-traditionen.
  • De 6 Paramitorna som skapar en del av det etiska ramverket som behövs för att uppnå en djupare transformation av ditt meditationsutövande.
  • En lång guidad Triyana Meditations session

Modern forskning visar att meditation kan förbättra minnesfunktionen, stärka immunsystemet och öka den emotionella intelligensen. Dessa insikter har varit väl kända för buddhistiska mästare sedan tusentals år tillbaka villket vetenskapen nu bekräftar.

Lama Chimey är en erfaren Dharma- och Meditationslärare med bakgrund som dansare, yogalärare och grundare av Conscious Movement-metoden. Lama Chimey har tillbringat tolv år som buddhistisk nunna och har studerat med några av vår tids främsta upplysta mästare i Himalaya och Nordamerika. Hon är en av få kvinnliga Lamas i västvärlden och har tilldelats den internationella utmärkelsen ”Outstanding Woman in Buddhism”. Triyana Meditation är hennes signatur system baserat på en inkludering av alla tre yanorna inom buddhismen.

Lama Chimey är passionerad över att guida människor på sin inre resa genom en autentisk väg baserat på bestående värden. Hon ser så mycket fram emot att dela sina kunskaper och erfarenheter med dig under denna workshop.

Läs en artikel med Lama Chimey i M-Magasin.

Kursinformation

Datum: Lördag 31:a augusti, kl.12.00 – 15.00
Plats:YogaMana, Sigtunagatan 8
Pris: 1250 kr
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.
Frågor: info@yogamana.se

Välkomna!

P.s För dig som är intresserad av regelbundna klasser i meditation så kommer Lama Chimey att undervisa Triyana Meditationsklasser på YogaMana fr.o.m hösten 2024. Kommer inom kort. D.s


  • 1250 kr

  • Lör 31/8 kl. 12-15

Boka workshop

Fler av våra Workshops