Denna workshop kan du gå på plats eller online. 

Njut av en riktigt djupgående och transformerande dag i vilans tecken. Djup vila ger kroppen en möjlighet att självläka på djupet och du laddar energi på cellnivå.
Under ledning av Fredrik Binette, lärare i både meditation, yoga nidra och hatha yoga samt skolad inom den traditionella yogan, blir du guidad genom både teori och praktik.

Under dagen får du uppleva:
  • vad meditation är och dess syfte 
  • hur du med hjälp av meditation kan hitta ditt unika livssyfte
  • heart chakra meditation och mantra meditation
  • yoga nidra
Fredrik ger dig även kunskap om vad mantra är och hur och varför det används inom meditation. Vi berör meditationens levnadsetik och moral (yamas & niyamas) för att öppna upp för att nå ännu högre och djupare dimensioner meditation.

Dagen avslutas med en längre härlig liggandes meditativ guidad djupavslappning så kallad yoga nidra. I detta drömstadie där varken sinnet eller kroppen sover eller är vaket ger du hela ditt system bästa möjliga vila och ny kraft. 

Under dagen finns tid för frågor, reflektion och varande.

Välkommen att återhämta dig på djupet!

Fredrik Binette är en erfaren yoga- meditationslärare med mer än 5000 timmars erfarenhet av att undervisa. Fredrik är omtyckt för sitt lugn och sin trygghet som speglar sig på klasserna. Fredriks kunskap och många års erfarenhet har även lett till att han även utbildar på olika yogalärare-  och meditationsutbildningar i Sverige, Norge & Indien. Fredrik är utbildad i Singapore, London samt på Ashram både i Tyskland & i Södra Indien.

Fredrik Binette
Kursinformation

Tid: Lör 10 april kl 11-14
Pris: 750 kr
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller
0706-270535


  • 750 kr

  • Lör 10 apr kl 11-14

Boka