SynEnergy med Karl Dyall & Josefine Bengtsson

SynEnergy med Karl Dyall & Josefine Bengtsson Lör 26 sep kl 11-14 på YogaMana

Välkommen till workshopen SynEnergy –  en synergi av två världar där vi använder intensiv fysisk träning för att automatisk mjukna in i ett läkande tillstånd av avslappning och meditation.

Genom att höja energin med tuffa intervaller, spännande andningstekniker och funktionella rörelser åker vi tillsammans på en utforskande resa från bruset i huvudet till att finna lugnet inuti kroppen. En resa bortom prestation och perfektion för att istället tillsammans få andas i närvaro.

Detta är ett effektivt sätt att lämna  vardagsstressen bakom och naturligt få uppleva ett tillstånd av harmoni. Vi går helt enkelt från “fight or flight”, till “rest and digest”. Sympatiska nervsystemet till det para-sympatiska nervsystemet. När vi är här njuter vi av att vara bortom tanken, och kanske är det då glimten av meditation plötsligt uppstår.

Workshopen leds av två av Sveriges främsta yoga- och träningspersonligheter – Karl Dyall & Josefine Bengtsson.

När Josefine Bengtsson fann yogan och meditationen tog hennes liv en helomvändning. Från att leva med prestationsångest och stress till att idag hittat en helt ny harmoni och närvaro. Josefine studerade tidigare ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm och arbetade därefter som strategikonsult. Idag brinner hon för att på ett lekfullt och väst-anpassat sätt sprida dessa uråldriga österländska-tekniker till sin omgivning.

Som dansare betyder diskbråck, kotförskjutning och höftbrott oftast slutet på karriären. Ett felsteg i en föreställning tvingade Karl till en förändringen i sitt förhållande till träning. Genast blev träning för funktion viktigare än träning för prestation. De metoder Karl sedan använde gjorde att han återvann både funktion och hälsa, vilket även ledde till att han kunde göra ‘comeback’ fullt ut. Denna erfarenhet och kunskap inspirerade honom att aktivt börja arbeta med träning och hälsa. Mötet med Yogan har inspirerat all rörelse till att bli ännu mer inkännande och närvarande. En perfekt kombo enligt Karl.


Kursinformation

Datum: Sön 6:e dec kl 10-13

Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.

Pris: 800 kr

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor: info@yogamana.se

Varmt välkommen

  • 800 kr

  • 6:e dec kl 10.00-13.00

Boka kursen

Fler av våra Workshops